Cumpără biciclete sport și clasice pentru copii și maturi de la bigshop.md

  • 30 iun. 2020, 12:49
  • 547

În prezent, tot mai mulți aleg varianta eco a tuturor produselor, fie în alimentație, în îmbrăcăminte, în transport. Susținătorii acestui mod de viață evită orice tip de vehicol, și dau prioritate bicicletor. De aceea, este bine să cunoaștem cum să facem alegerea corectă, pentru ca să ne slujească pentru o lungă perioadă. Astfel, Bigshop.md vine în ajutor și vă aduce câteva recomandări. 

Există mai multe tipuri de biciclete, dintre care:
-Bicicleta urbană - „clasică”, caracterizată prin simplitatea, fiabilitatea și eficiența sa în zonele din oraș și pentru drumeții scurte.
-De munte - solidă și robustă, concepută pentru a parcurge trasee și terenuri accidentate.
-De curse - ușoară, rapidă, ideală pentru viteze și performanțe ridicate pe drum.
-Hibrid – reprezintă o combinație dintre cele de rute și de munte.
-Pentru copii – varianta XS a celor pentru maturi.

Recomandări: 

1. Model
Bicicleta sportivă, modelul hibrid sau cel rutier sunt potrivite pentru toate utilizările. În zonele urbane, așa-numitele modele de oraș „olandeze” sunt cele mai confortabile.

2. Cadru și ghidon
Oțelul este cel mai perfect, însă cele de aluminiu sunt mai ușoare! Optați pentru un ghidon curbat în sus și ușor înapoi. Reglarea înălțimii și înclinării vă permite să găsiți poziția potrivită, pentru o călătorie confortabilă.

3. Șa și suspensie
Canelura longitudinală este importantă, deoarece reduce presiunea pe perineu. Furca suspendată previne vibrațiile la încheieturi și brațe. Un scaun cu arc și perne cu gel dispune de opțiunea de suspendare spate, care este complexă și corespunde normelor .

4. Roți și anvelope
Mărimile clasice sunt de 26, 27 și 28 de inci. Cu cât dimensiunea roții este mai mare, cu atât este mai mare confortul pe terenul neuniform. Lățimea anvelopei (și grosimea acesteia) trebuie să fie de cel puțin 35 mm.

5. Frâne - „Frânele în v” (cu tracțiune directă) echipează aproape toate modelele actuale. 

De ce să spunem ,,DA” ciclismului!

Picioarele îți vor mulțumi! Este o combinație perfectă dintre mijloc de transport, sport și sănătate.

O modalitate excepțională de a petrece timpul împreună cu familia, alegând modelul potrivit atât pentru maturi cât și bicicleta pentru copii.

Nu poluează aerul.  
Este economic, nu necesită cheltuieli suplimentare pentru combustibil, întreținere și poate fi exploatată la maxim fără mustrări de conștiință.

Vehicul ecologic, echipament sportiv, accesoriu la modă, pe care îl găsiți în magazinul online Bigshop.md.  Visul tău e doar la un click distanță. Nu ezita!!!