Un tânăr din R.Moldova a construit în România o afacere bio

  • 8 apr. 2019, 15:15
  • 1 485
  • 2

Cu banii de nuntă, un tânăr din Republica Moldova a construit în România o afacere bio. Vinde salate marinate, după reţete de la bunica lui. Iar preparatele i-au uimit chiar şi pe juraţii „Chefi la Cuţite”.

Pentru bucătărie a renunţat şi la cariera din Ministerul de Interne. Afacerea cu banii de la nuntă îi oferă un trai decent. Tânărul anteprenor spune că, lunar, cifra de afaceri este de 9000 de euro, scrie Observator.tv.

Gicu Roşca a relatat că bunica lui din Republica Moldova l-a învăţat cum să potrivească gusturile. Odată lecţia învăţată, a renunţat la postul din Ministerul de Interne de la Chişinău şi a venit în Iaşi. Unde a investit toţi banii primiţi la nuntă. Adică 15 mii de euro.

Potrivit lui, salatele sunt preparate după niște reţete foarte vechi, mai ales în Fosta Uniune Sovietică.

Trimite săptămânal 1.500 de porţii, în magazinele din Iaşi. Recent, a livrat şi pentru magazinele româneşti din inima Londrei.

Cea mai căutată salată este cea de morcovi.