Top 100 cel mai bine plătite locuri de muncă, potrivit ANOFM: Lefurile ajung la 25 de mii de lei

  • 21 sept. 2016, 16:19
  • 2 738

Moldovenii aflați în căutarea unui loc de muncă mai bine plătit au în prezent de ales din o listă ce conține o sută de oferte atractive, propuse de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, conform declarațiilor agenților economici din țară. În funcție de angajatori și evident, profesia solicitată, lefurile sunt variate, pornesc de la 5 mii de lei și ajung până la suma de 25 de mii de lei.

Așadar, de un salariu de 25 de mii de lei poate beneficia persoana care va obține jobul de manager de proiecte informatice într-un SRL din Chișinău. Cu 20 de mii de lei pe lună pot fi recompensați viitorii directori și manageri în cadrul unor SRL-uri din capitală și din orașul Ungheni.

Cu 10 mii de lei urmează a fi remunerat un diriginte de șantier într-un SRL, pentru acest job fiind disponibile două locuri vacante, dar și un inginer la o întreprindere de stat și un manager sau un tehnolog principal în cadrul unor SRL-uri din muncipiul Chișinău.

Cu 2 mii de lei mai puțin, adică de 8 de lei pe lună se pot bucura potențialii medici specialiști într-o clinică privată sau agenții de vânzări.

La mare căutare sunt și contabilii, respectiv contabilii șefi, joburi remunerate cu 5500 - 6 mii de lei pe lună.

De cele mai mici lefuri, mai exact, 5 mii de lei, potrivit bazei de date a ANOFM, pot beneficia inginerii, electrogazosudorii sau muncitorii auxiliari.

DETALII ÎN DOCUMENTUL DE MAI JOS: