Surpriză de milioane pentru angajații unei companii înainte de Crăciun

  • 13 dec. 2019, 11:01
  • 2 005
  • 1

Pentru cei 198 de angajați ai companiei americane, magia sărbătorilor de iarnă a sosit la petrecerea corporativă. Directorul companiei în care activau le-a făcut cadou un bonus imens.

Se întâmplă în Florida, SUA. Directorul companiei imobiliare, St. John Properties, și-a surpris angajații cu cecuri începând cu sume de 50 mii de dolari, în total acestea însumând aproape 10 milioane de dolari. Este de prisos să spunem cât de mirați, dar și fericiți au fost norocoșii, transmite Ea.md.

Imagini pentru St. John’s Properties 10 million„Când am deschis plicul, nu mi-a venit să cred”, a spus Stephanie Ridgway, managerul companiei pentru CNN.„Nu-mi venea să cred că am văzut ceea ce am văzut. Nici măcar nu am cuvinte care să descrie corect cum m-am simțit, a fost uimitor și incredibil. Sunt încă în stare de șoc”.Sf. Președintele John Properties, Lawrence Maykrantz, a declarat pentru CNN, că anul acesta, compania a atins un obiectiv major de dezvoltare. „Am vrut să facem ceva pentru a mulțumi tuturor angajaților pentru că ne-au ajutat să ne atingem obiectivul și am vrut să facem ceva măreț”, a spus Maykrantz pentru CNN.Vă dorim sărbători fericite și câte un director la fel de generos!