Programatorii, din nou în topul celor mai bine plătite joburi din RM

  • 26 sept. 2017, 9:03
  • 982

La fel ca în lunile precedente, programatorilor li se propune cel mai mare salariu – 30 mii lei. 

Potrivit datelor publicate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, cu referire la lista celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante, salariul de 30 mii lei este oferit de IM Pentalog CHI SRL pentru funcția de programator, firma vând 5 poziții disponbile pentru aceștea.

Programatorii sunt urmaţi de manageri, pentru care Azitech SRL oferă un salariu maxim de 20 mii lei.

Un diriginte de șantier poate fi remunerat cu un salariu de 15 mii lei, Poduri PRIM SRL oferă acest salariu.

Tot 15 mii lei este propus de Maritimtrans SRL pentru un manager în transporturi, depozitare, poștă și telecomunicații. 

Salarii de câte 12 mii lei propune, pentru funcția de inginer electrician, Compania Electrica SRL, iar pentru cea de jurisconsult, compania Ritlabs SRL.

În lista celor 100 cele mai bine plătite locuri joburi vacante urmează o serie de locuri de muncă remunerate cu salariul de 10 mii lei. Așadar, aici menționăm — șefii de producție, inginerii electricieni, consultanții, strungarii, tehnologii, directorii de filială, inginerii sistemelor de securitate, controlorii calitate, inspectorii vamali, asistenții manageri, solicitați de angajatori precum Molitex Group SRL, Fincombank, SRL Cornelia Prim, Întreprinderea de Deservire Tehnică din Bardar SRL, care propun remunerarea menţionată. 

Salariul de 9 mii lei este propus de SA Maestro-nut SRL pentru funcția de contabil-șef. Tot cu 9 mii lei vor fi remunerați dulgherii, tencuitorii și fierarii betoniști, solicitați de Kirsan Com SRL. 

În lista celor mai bine plătite joburi din țara noastră sunt incluse și locuri de muncă precum – șef secție(Aviselect SRL), medic specialist (Incomed SRL), tâmplar (Stejaur SRL), contabil (Etolaur SRL), conducător auto (JLC), expert (Centrul științific de securitate a circulației WARSITA-MS), care sunt asigurate cu un salariu maxim de 8 mii lei.

7500 lei este salariul propus de agenții economici Calcar Resurse SRL și Grinfor SRL pentru funcții de inginer mecanic și țesătoare de covoare. 

Cu 7 mii lei vor fi remunerate persoanele care se vor angaja în calitate de jurisconsultla T.B. Fruit SRL, contabil la New Next SRL, coordonator de proiecte la Agenția de Dezvoltare Regională Nord, bucătar la Caravana-Prim SRL sau la Gertrudes SRL etc. 

Încheie lista celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante poziția de tehnician, pentru care SA Moldtelecom oferă un salariu maxim de 6800 lei. 

Menționăm că datele sunt la situația din 21 septembrie curent.

Comunicăm că pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă puteți vizita agențiile teritoriale conform domiciliului sau Centrul de Informare despre Piața Muncii, mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 90, sau să contactaţi Centrul de Apel – Piața Munciila nr. 080001000- De asemenea, este accesibil portalul www.angajat.md.