ODIMM a desemnat cei mai buni jurnaliști din 2017

  • 5 feb. 2018, 14:33
  • 2 595

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii a premiat, în data de 2 februarie, câștigătorii I-ei ediții a Concursului „Promovarea antreprenoriatului și a Programelor ODIMM”. Acesta s-a derulat în perioada 1 ianuarie – 30 noiembrie 2017 și a avut drept scop principal promovarea oportunităților de lansare și dezvoltare a unei afaceri în Republica Moldova, scrie ODIMM

Jurnaliștii au fost premiați conform următoarelor categorii:

Cel mai bun Reporter TV - Lucia Ciobanu, Emisiunea Dincolo de Cifre, TVM1;

Cel mai bun Reporter Radio - Tatiana Fișer, Emisiunea Spațiul Public, Radio Moldova Actualități;

Cel mai bun Reporter din mediul online - Igor Fomin, www.mybusiness.md;

Cel mai bun Reporter regional - Gheorghe Șova, Ziarul Farul Nistrean, or. Rezina.

 Petru Gurgurov, directorul general interimar al ODIMM a felicitat câștigătorii, menționând că “ODIMM este un promotor activ al antreprenoriatului în Republica Moldova. Pentru noi este important ca informația despre oportunitățile de lansare și dezvoltare a unei afaceri să ajungă la publicul larg. Anume în acest sens a fost lansat Concursul Promovarea antreprenoriatului și a Programelor ODIMM”.

 La concurs au participat ziariști din audiovizual, presa scrisă sau online, angajați ai unei organizații de presă și jurnaliști freelance care au prezentat un dosar cu titlurile materialelor publicate, link-uri, file-uri audio sau video cu subiecte despre activitatea ODIMM, programele gestionate de ODIMM și informații despre beneficiarii programelor ODIMM. 

 ODIMM își propune să organizeze anual Concursul „Promovarea antreprenoriatului și a Programelor ODIMM” și invită jurnaliștii să aplice și la următoarele ediții.