O noua ediție Codecamp Chișinău

  • 7 mai 2019, 18:20
  • 413

Sâmbătă, 11 mai 2019, la Tekwill va avea loc o nouă ediție Codecamp Chișinău.

La conferință sunt așteptați 500 de participanți, care pot alege pe parcursul zilei din peste 25 desesiuni susținute de speakeri internaționali și români.

Ediția din această primăvara este organizată pe 5 trackuri in paralel, pe teme precum ArtificialIntelligence, Internet of Things, Software Engineering – agenda completă poate fi văzută pe siteul conferinței.

Startul zilei va fi dat de Adrian Rîndașu, care va susține un keynote speech: Power andLeadership: how do they fit together?

Pe parcursul zilei participanții vor avea ocazia să participe la sesiuni precum From cradle to grave, Zero-touch Azure IoT Edge, cu Sander van de Velde, Write Better Software with ACRUMEN, cu Dave Aronson, State management in React using Context and Hooks APIs, cu Vlad Zelinschi șialte peste 20 sesiuni.

Participarea este gratuită, iar înregistrarea se face pe site.

Codecamp este una dintre cele mai mari comunități IT din România și Republica Moldova, ceorganizează din 2008 conferințele cu același nume și, din 2018, în colaborare cu Strongbytes,conferința NDR - The Artificial Intelligence Conference.