Furnizor german de aplicații software pentru gestiunea afacerilor, vrea să mai angajeze încă 100 de oameni

  • 8 dec. 2017, 11:46
  • 850

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, furnizor german de aplicații software pentru gestiunea afacerilor, vrea să mai angajeze încă 100 de oameni și să ajungă la 670 de angajați anul viitor, a spus Cristian Popescu, managing director al SAP România.

La începutul lunii septembrie, SAP a inaugurat un nou etaj din clădirea de birouri de pe Strada Tipografilor din București, unde specialiștii vor dezvolta toate tipurile de oluții și vor lucra pentru clienții din Europa.

Centrul SAP din România a devenit în ultimii trei ani cel mai important centru de consultanță al SAP din Europa și avea, la finalul lunii septembrie, 571 de angajați, mai mult cu 42% față de anul trecut.

Compania a avut, anul trecut, venituri totale de 59 de milioane de euro, în creștere cu 34% față de anul 2015, potrivit datelor companiei.

SAP are peste 600 de clienți în România, printre care Dedeman, care a demarat procesul de implementare a soluției de gestionare a resurselor umane SAP SuccessFactors; Electric Plus, producător de tâmplărie PVC, care a achiziționat platformele ERP SAP S/4HANA, SAP SuccessFactors, SAP Hybris Cloud for Sales și HANA Cloud; Premier Restaurants, deținătorul restaurantelor McDonald’s în România; producătorul de articole de modă și retailerul român NISSA, care a ales o soluție dedicată industriei de confecții, precum și Hidroelectrica, premiată anul acesta (SAP Quality Award Central and Eastern Europe) pentru cea mai rapidă implementare a unei soluții SAP.

De asemenea, în 2017, SAP a demarat o serie de programe pe plan local pentru a sprijini copiii în dobândirea de abilități digitale (Adoptăm o Școală), precum și antreprenorii și start-up-urile în conectarea cu companii consacrate (InnovMatch).