Eurasian Business Conference la Chişinău – 1 aprilie

  • 1 mar. 2017, 10:52
  • 1 924

În premieră la Chișinău pe data de 1 aprilie va fi organizată conferința internațională de afaceri, Eurasian Business Conference – www.eurasian-bc.org.

Conferința va întruni speakeri internaționali şi oameni notorii din domeniul afacerilor. La acest eveniment vor fi vorbitori din Asia, Republica Moldova, România şi Europa de Vest care vor împărtăşi modele de succes din experienţa de conducător şi vor veni cu sfaturi practice pentru manageri, conducători şi oameni de afaceri. 

Tema conferinţei este „Leading with values – a solution for success” (Conducere prin valori – o soluţie pentru succes). Participanții vor învăţa ce stă la baza succesului şi cum putem conduce profesionist. Evenimentul va conţine discursuri din partea trainerilor profesionişti, talk show cu experţi, workshopuri şi dezbateri interesante şi provocatoare la acţiune. Desigur, că la acest eveniment participanţii vor putea face un networking profesionist, deoarece vor fi organizate mai multe pauze de cafea şi un prânz pentru toţi. 

Organizatorii evenimentului sunt Advanced Consulting în parteneriat cu Christliche Ostmission COM (Elveţia), JCI Chişinău şi Universitatea „Divitia Gratiae”. Organizatorii spun că nu este o glumă de 1 aprilie, şi promit că veți avea parte de o zi productivă şi plăcută la acest eveniment unic.