Cum arată sediul Instagram din New York

  • 19 iun. 2018, 13:03
  • 3 528
  • 2

Se mai îndoiește cineva că mediul în care lucrăm are o influență enormă asupra performanței și motivației noastre? Evident, un birou frumos nu garantează un angajat performant, dar companiile care se preocupă de nivelul de confort al angajaților și oferă spații în care aceștia pot nu doar să muncească mai bine, dar și să socializeze și să se relaxeze, au mult de câștigat atunci când vine vorba de atingerea obiectivelor de business și de poziționarea ca angajator dezirabil în piață.

Pentru azi, ne-am gândit să vă propunem o incursiune într-un spațiu de birouri care e puțin probabil să vă lase indiferenți. Este vorba de sediul din New York al companiei Instagram, un spațiu care urmează să găzduiască, până la finalul anului, 350 de angajați și care, credem noi poate oferi idei și inspirație nu doar în materie de design interior de birou, dar și de facilități esențiale pentru o organizație sănătoasă.

De la barul cu sucuri și înghețată, la canapelele colorate de pe care se poate admira Manhattanul, de la biblioteca cu design modern la domul colorat care parcă te invită să faci poze, de la mobilierul modular și bucătăria ultra-funcțională și complet dotată (inclusiv cu gustări sănătoase :-)) la atrium-ul destinat conferințelor și expozițiilor de fotografii, sediul Instagram din New York este un exemplu de spațiu de birouri care vorbește prin fiecare detaliu despre importanța mediului pentru performanța individuală și organizațională.

Dar să nu mai pierdem timpul, aruncați și voi un ochi pe imagini și citiți tot articolul de pe Business Insider: Inside Instagram’s brand-new NYC headquarters, which has a gelato station, a stocked bar, and backdrops for capturing the perfect Instagram photo

Sursă poză aici.