Ce reguli trebuie să respecţi ca să devii milionar

  • 28 sept. 2016, 17:02
  • 2 464
  • 2

Mulți oameni spun că modul în care încep ziua este ceea ce defineşte succesul lor. Milenialii, cei care au făcut un efort considerabil să contribuie la schimbarea lumii, au avut un set definit de reguli prin care au creat propria realitate, iar în cazul lor, asumarea responsabilității pentru propriile motivații și intenții este o activitate atemporală, care poate aduce succese nebănuite.

Gerard Adams, un antreprenor milenial născut la 20 decembrie 1984 şi cunoscut peste ocean sub numele de „vocea Generaţiei Y”, care a reuşit să devină milionar de două ori înainte de vârsta de 30 de ani, și-a împărtăşit secretele pentru entrepreneur.com.

1. Prima regulă este gândeşte pozitiv

Mintea ta dictează realitatea. Ceea ce crezi ceste ceea ce vei experimenta. Știința a dovedit capacitatea fiecăruia de a-și recalibra mintea prin modificarea modelelor de gândire și angajarea în practici precum meditația ‒neuroplasticitate. De ce nu ai profita de faptul că te poți programa literalmente pentru succes? Gândirea pozitivă este imperativă. Nimeni nu gândeşte pozitiv tot timpul pentru că suntem oameni, dar a face un efort de a-ți schimba perspectiva în mod constant va avea impact în moduri pe care poate nu ţi le poți imagina. Crede că poți și vei putea. E adevărat.

2. Practică ceea ce predici

Nimeni nu are încredere în cineva care nu face ceea ce zice. Și poți spune cu uşurinţă când cineva nu este autentic. Executăm, punem în practică nu doar vorbim. Așadar, fă-ţi planuri! În cazul în care nu vei trece prin tot ceea ce ţi-ai pus pe listă nu îţi face griji ‒ ceea ce contează este că apar idei și planuri în fiecare zi. Ia-o în serios, un pic de presiune pusă pe propria persoană face bine. Dar, de asemenea, practica de zi cu zi estea cea care te ajută să-ţi atingi scopul.

3. Foloseşte ziua de muncă lumină

Trezeşte-te odată cu lumea sau mai devreme. A te trezi la prânz într-o zi în care nu trebuie să ajungi la birou nu e tocmai impresionant. Nu trebuie neapărat să începi în zorii zilei dacă nu eşti o persoană matinală, dar în general oamenii sunt construiţi să se trezească când soarele răsare ‒ deci fă un efort ‒ şi astfel zilele tale vor fi mai productive având mai mult timp de lucru. Trezitul de dimineaţă este cheia, momentul în care îţi începi ziua de lucru cu mici exerciţii pentru a-ți pune sângele în mişcare, a-ţi alimenta corpul cu un mic dejun sănătos, cu creierul pregătit  pentru a-ţi pune rotiţele în mişcare. Felul în care îţi începi ziua contează. Dacă, să presupunem, un preşedinte ar sări direct la ziua alegerilor fără niciun fel de campanie, eventual în pijamale şi dormind până la prânz, ce ar realiza?

4. Fii deschis la colaborări

Succesul apare exclusiv prin forţe proprii. Aceasta este de fapt o mare minciună, chiar enervantă. În timp ce fiecare dintre noi putem fi responsabili pentru visurile care ne-au condus la succes, nu vom putea atinge niciodată ceea ce ne-am propus de unii singuri. Chiar avem nevoie unii de alții, avem nevoie de mentori, de comunitate. A încerca singur te vei afunda şi mai mult. Ai nevoie de o echipă. A face totul de unul singur poate să ajute la început, dar cu siguranţă nu vei putea face faţă dacă cererea clienţilor tăi va creşte, e imposibil să derulezi o afacere de unul singur. În plus, un lider nu îşi conduce numai propria lui viață, dar, de asemenea, îi conduce şi pe alții pe calea spre succes.

5. Coerenţa este cheia

Acest lucru este important nu doar în viața ta personală, dar, de asemenea, și în afacere. Consecvența dictează felul în care îţi construieşti viitorul şi prezentul, felul în care obţii rezultate. Este ușor să te laşi distras, dar poţi învăța cum să-ţi hrăneşti concentrarea. Acesta este unul dintre modurile prin care poţi face ca succesul să fie inevitabil. Concentrează-te pe ceea ce este important! Nu te compara cu alții şi nu îţi face prea multe griji cu privire la viitor. Focusează-te pe ceea ce poți face azi, chiar acum, pentru tine!

6. Integritate întotdeauna

Cuvântul tău este valoarea ta. Dacă vrei să fii văzut ca un lider, acționează ca unul autentic. Acest lucru nu se limitează doar la ceea ce ai construit. Manifestările succesului și bogăția materială pălesc atunci când înțelegi ce înseamnă să construieşti ceva de valoare. În cazul în care creezi ceva care va avea impact asupra vieților altora, în mod inevitabil, aceasta va avea impact asupra vieții tale într-un mod incredibil, de asemenea. Rămâi integru. Vorbește cu intenție.

7. Recunoştinţă și mindfulness

Recunoștința este modalitatea prin care poţi schimba lucrurile. Dacă ţi-ai setat un target cât de mic în dezvoltarea personală, vei ști acest lucru. Obiceiul de a renunţa la gândurile negative nu e negociabil. Atunci când ești recunoscător pentru ceea ce ai deja, vei fi mult mai fericit. Începe în fiecare zi cu o listă cu trei lucruri pentru care eşti recunoscător. Împarte dragoste cu familia ta, cu prietenii tăi, cu echipa ta ‒viața este scurtă. Apreciază acum, nu mai târziu.
Mindfulness este abilitatea de a-ți asculta vocea interioară, care este mult mai liniștită decât ego-ul tău. Te poţi antrena pentru a fi concentrat pe adevăr prin practicarea meditației de câteva ori a sau a altor proceduri de mindfullness. A fi lider înseamnă a învăța să te conduci în primul rând pe tine.

Gerard Adams este un antreprenor milenial născut la 20 decembrie 1984 şi cunoscut peste ocean sub numele de „vocea Generaţiei Y”. A devenit prima dată milionar la 24 de ani. Este celebrul cofondator al Elite Daily care a vândut Daily Mail în 2015 pentru 50 de milioane de dolari.