Bursa de merit ”Gladei și Partenerii”

  • 13 oct. 2017, 17:25
  • 695

Biroul de avocați ”Gladei și Partenerii” apreciază și susține performanța. Recunoscând rolul Universității de Stat din Moldova la formarea profesioniștilor în domeniul juridic, anul acesta echipa ”Gladei și Partenerii” oferă, din nou, o bursă de merit în
valoarea taxei de studii pentru anul academic 2017-2018.

Condiții de eligibilitate

Candidații trebuie să fie studenți în anul IV sau masteranzi în cadrul Facultății de drept a USM, cu frecvența la zi, în bază de contract sau finanțare bugetară.

Dosarul de participare:

  • CV-ul care să conțină media de studii pentru anul precedent;
  • un eseu în limba română pe tema ”Notificarea concentrărilor economice – analiză comparativă între legislația RM și UE”.
    Reguli de redactare: max. 2 pagini, Times New Roman 12, spațiere 1.1, se va utiliza stilul de citare Harvard.

Procesul de selecție: Selectarea va avea loc în baza eseului. Candidații cu cele mai bune eseuri vor fi invitați să le prezinte în fața comisiei de evaluare, din care vor face parte avocații Roger Gladei, Aelita Orhei, Viorica Bejan și Iulian Pașatii. Candidații vor avea la dispoziție 5 minute pentru a-și prezenta eseul, după care vor răspunde la întrebările
membrilor comisiei de evaluare.

Candidații vor expedia dosarele până la data 31 octombrie 2017, la adresa burse@gladei.md. Prezentarea eseurilor va avea loc la 11 noiembrie 2017, ora 12:00, în sala de conferințe a centrului de business Sky Tower.

Toate întrebările despre concurs le puteți scrie pe adresa burse@gladei.md.