5 idei pentru o afacere înfloritoare

  • 11 oct. 2016, 13:40
  • 9 528
  • 11

1. CONSULTANT IN ALIMENTATIE/NUTRITIONIST

Din ce in ce mai multi oameni sunt preocupati astazi de obiceiurile alimentare sanatoase. Este in crestere numarul persoanelor care se orienteaza spre un regim de viata sanatos si echilibrat, iar de cele mai multe ori acestia apeleaza la un specialist in nutritie. Daca ai pregatirea necesara, ai putea cu usurinta sa demarezi propria afacere. Totusi, chiar daca nu esti specialist in domeniu, poti angaja un nutritionist sau un dietetician. Asadar, daca vrei sa pornesti in acest domeniu, esti doar la un pas distanta de reusita.

2. SERVICE DE MODIFICARI AUTO

In general, oamenii care nu isi pot permite o masina noua apeleaza deseori la service-uri auto pentru a-si modifica si infrumuseta vechea masina. O idee de afacere ar putea fi un service de acest gen. Investitia ar fi mica, iar beneficiile destul de numeroase.

3. SCOALA AUTO

O scoala de soferi este intotdeauna o afacere infloritoare, avand in vedere numarul de soferi in continua crestere. Este genul de business care are cerere in permanenta. Investitia nu este chiar cea mai mica, avand in vedere ca ai nevoie de cateva masini si de instructori, dar cu siguranta satisfactia financiara nu intarzie sa apara.

4. ANTRENOR DE SPORT

Activitatile sportive se bucura de un succes din ce in ce mai mare, atat in randul adultilor, cat si in randul copiilor. Parintii isi incurajeaza din ce in ce mai  mult copiii sa faca miscare si ii inscriu la diverse cursuri ce implica sportul. Antrenorii, fie cei de fitness la salile de forta, fie de diverse sporturi, au o cerinta in crestere. Daca te pasioneaza sportul, ar fi o idee buna sa incerci sa iti faci o afacere in acest domeniu si sa devii antrenor profesionist.

5. INSTRUCTOR DE DANS

Daca esti un bun dansator ai putea sa iei in considerare sa iti infiintezi o afacere ce ti-ar pune in valoare calitatile. Nu sunt putini parintii care isi inscriu copiii la dansuri, iar aceasta idee te-ar putea avantaja. Investitiile sunt mici, serviciile pe care le oferi garanteaza relaxare si satisfactia este prezenta.