4 idei de afaceri profitabile pentru 2018

  • 30 aug. 2018, 15:46
  • 4 802
  • 4

Vrei sa deschizi un magazin care nu numai ca este profitabil, dar este potrivit pe termen lung. Probabil o sa observi ca aceste 4 idei de afaceri sunt deja cunoscute de scurt timp. Lansandu-te intr-o nisa nou, poate fi riscant, dar iti poate aduce succesul.

1. Selfie Drona

Nisa dronelor este una dintre cele ma bune exemple pentru o afacere in crestere. Aproximativ 600,000 de drone vor fi folosite in anul 2018. De la drone care livreaza pachete sau fermieri care isi urmaresc animalele, la videografi care captureaza cea mai frumoasa poza, este un domeniu care va creste si va deveni profitabil in cel mai scurt timp. Atat de mult, incat din 2020, este de asteptat ca industria sa creasca cu 127 miliarde de dolari.

Selfie dronele ofera oamenilor posibilitatea de a captura cele mai frumoase peisaje in poze, fara a avea nevoie de un selfie stick. Daca decizi sa incepi o astfel de afacere, trebuie sa alegi ce fel de piata urmaresti. Te poti adresa tinerilor, adolescentilor, pentru care selfie-urile sunt foarte importante, pentru ca asa pot face cele mai populare si apreciate fotografii in calatorii.

Cand iti promovezi brand-ul, ai nevoie sa expui cele mai tari fotografii realizare cu propria drona, cu produsul pe care il vinzi. Poti crea o categorie de produse destinate copiilor sau piticilor. Dupa ce satisfaci aceasta nisa, arata-le clientilor sau potentialilor clienti printr-un video cat de tare este experienta manevrarii unui astfel de aparat. Te poti axa pe nunti, proiecte comeriale sau culturi, iar produsele tale vor avea un pret putin mai ridicat, tocmai datorita calitatii video-urilor sau a fotografiilor.

2. Smartwatches

In 2018, se asteapta la 141 de milioane de smartwatch-uri in toata lumea.

In 2018, industria smartwatch va ajunge la 19 miliarde de dolari in vanzari in lume.

Mai mult de atat, din 2019, vanzarile vor creste pana la 53,2 miliarde de dolari. Aceasta industrie va fi in continua inovatie, ceea ce inseamna ca aceasta idee de afacere are un urias potential. Poti sa te abonezi la o gama diversificata pe AliExpress: smartwatch care iti arata pulsul pentru cei interesati de fitness sau cardiaci, smartwatch cu GPS pentru cei care calatoresc mult sau au activitati in aer liber sau smartwatch cu camera foto pentru cei pasionati de fotografii. Astfel, ai posibilitatea de a-ti targeta audienta, in functie de tipul de produs pe care doresti sa il vinzi.

3. Rochii din plasa

Trendurile in moda sunt in continua schimbare. De asemenea, in ultimii cativa ani, observam ca rochiile din plasa si-au pastrat statutul. Daca visezi la ideea perfecta si unica de lansare a unei afaceri de imbracaminte, ar trebui sa incluzi aceste rochii din plasa. De asemenea, nu trebuie sa te limitezi la rochii. Poti gasi maiouri sau top-uri din panza, la fel cum poti gasi si lenjerie. Este una dintre acele idei spectaculoase de afacere, ceea ce te va face sa devii popular.

Panza este populara in randul femeilor intre 18-34 ani. Reclamele pe Facebook te pot ajuta cel mai mult in acest domeniu. Daca imaginile cu produsele tale nu sunt indeajuns de atractive, poti relationa cu influencerii din domeniu sau fashion bloggerii, pentru a le folosi fotografiile in care poarta astfel de produse, pentru a asigura o interactiune puternica cu clientii.

4. Flori artificiale

De la aranjamentele de flori pentru nunti, florile artificiale pot fi folosite acasa sau la evenimente speciale. In industria nuntilor, aceasta idee de afacere este perfecta, pentru ca multe mirese opteaza pentru aceste flori artificiale, pentru a micsora costurile. Pot fi vandute clientilor care cauta aranjamente pentru casa lor sau companiilor care vor sa vanda, la randul lor, flori clientilor. Atat timp cat sunt artificiale, nu trebuie sa iti faci griji daca florile se ofilesc. Astfel, faci procesul de cumparare mult mai usor pentru clienti. Daca te indrepti catre nisa de nunti, ai face bine sa vinzi flori din matase, pentru a da impresia unui look natural.

Florile artificiale pot fi comercializate in felurite moduri. Le poti promova pe Pinterest, atat timp cat nisa nuntilor este masiva pe aceasta platforma, permitandu-ti sa iti creezi o audienta pe care sa te axezi. Poti scrie articole, pentru a genera trafic pe site-ul tau. Secretul monetizarii aici este sa creezi un anunt pe Facebook care sa ruleze continuu, pentru a transforma vizitatorii in clienti. Pentru ca nu toti cititorii tai stiu ca detii si produse, este mereu o idee buna sa ii retargetezi dupa ce parasesc site-ul. Traficul organic este o alta oportunitate, daca te concentrezi pe cuvintele cheie care au legatura cu florile false sau florile artificiale.