14 vedete care mai au și alte joburi

  • 18 oct. 2019, 14:20
  • 958

Deși par a fi mereu prezente în spațiul public, în vizorul presei și pe ecranele TV, marile celebrități au și o altă latură a vieții, acolo unde își dedică timpul unui hobby sau – pur și simplu – unui alt job.

Probabil vom fi surprinși să aflăm că Madonna a scris o carte pentru copii, Matthew McConaughey predă la o universitate, Sandra Bullock are o afacere cu o patiserie, iar Shaquille O’Neal face pe DJ-ul.

Ocupațiile neașteptate ale unor vedete de la Hollywood:

Justin Timberlake a investit 35 de milioane de dolari în MyspaceCântărețul are propria lui rețea de socializare.

Tom Selleck are o plantație de avocadoFerma pe care o deține are un teren de opt hectare pe care cultivă avocado, în Westlake Village, California.

Madonna a scris cărți pentru copii. Cântăreața iubește copiii și a și scris mai multe cărți de povești, care pun accent pe puterea fetelor și le transmite acestora cum să-și găsească chemarea și să creadă în ele.

Sandra Bullock deține o patiserie în Austin. Cunoscută ca una dintre cele mai populare actrițe, Sandra este și coproprietara unei patiserii în Austin, Texas – „Walton’s Fancy and Staple”.

James Franco, scriitor și profesor la colegiu. Actorul este autorul unor volume de poezie, dar și profesor. Din păcate, el se confruntă acum cu acuzații de hărțuire sexuală, formulate recent de câteva foste studente.

Jay Z deține o agenție de sportRoc Nation Sports din Los Angeles e deținută de soțul lui Beyonce și se ocupă de baschet, baseball, fotbal american și alte sporturi.

Beyoncé se ocupă de livrări produse vegane. Ea s-a asociat cu Marco Borges, renumit fiziolog, lansând o firmă de livrare a produselor vegane.

Matthew McConaughey predă la facultate. Studenții de la Universitatea din Texas au acum șansa de a-l avea ca profesor pe Matthew McConaughey. Începând din această vară, starul va preda cursurile de scenariu din cadrul departamentului Radio-Televiziune-Film.

Lady Gaga a colaborat la o carte de rețete. Vedeta a făcut echipă cu tatăl ei la redactarea unei cărți de rețete italiene, intitulată „Joanne Trattoria Cookbook”.

Ashton Kutcher a investit în Airbnb, Skype și Spotify. Kutcher este și un om de afaceri care bagă milioane de dolari în investiții profitabile. Cele mai bune „mișcări” au fost investițiile în Skype și Airbnb cu mult înainte ca aceste nume să devină ceea ce sunt azi. El a investit apoi și în Spotify, un serviciu care continuă să crească.

Marilyn Manson este pictor. Excentricul star rock obișnuiește să picteze în timpul liber, iar câteva dintre lucrările sale au fost expuse într-un vernisaj la Londra.

Akon are o mină de diamante în Africa de Sud. Lui Akon nu-i place să vorbească prea mult despre asta, poate și pentru că extracția în sectorul diamantelor este asociată cu corupția și abuzurile.

Steven Seagal a lucrat în poliție. Actorul a lucrat part-time în biroul șerifului din Jefferson Parish, Louisiana.

Rupert Grint este latifundiar. Cunoscut pentru rolul Ron Weasley din seria Harry Potter, Rupert și-a investit inteligent câștigurile din actorie. El a cumpărat în Marea Britanie proprietăți care acum valorează milioane de dolari.