10 companii din Moldova care oferă cele mai mari salarii

  • 24 feb. 2017, 10:50
  • 29 714
  • 7

Mereu ți-ai dorit un salariu de zeci de mii de lei și, cel mai probabil, crezi că este posibil să obții un astfel de venit lunar doar ilegal sau peste hotarele țării. Pentru a demonstra că salarii mari pot fi oferite și în Moldova, am pregătit un top din 10 companii care oferă cele mai mari salarii, potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

  1. Primul loc îl ocupă compania RITLABS SRL. Aceasta are trei funcții vacante pentru posturile de inginer programator și manager de proiecte informatice, pentru care oferă salarii ce pot ajunge la 50.000 de lei. RITLABS SRL este o companie din Chișinău care elaborează soft-uri și este specializată în produse comunicaționale de calitate înaltă.

  2. HUAWEI TECHNOLOGIES SRL din Chișinău are un post vacant pentru un inginer în telecomunicații. Compania este gata să acorde un salariu care începe de la 15.000 de lei și poate ajunge la 30.000 de lei. Huawei este o companie producătoare de echipamente de telecomunicații din China, iar filiala din Moldova este responsabilă de instalarea şi întreţinerea sistemelor de comunicaţii.

  3. În căutarea a șase programatori, pe care este gata să-i răsplătească cu un salariu de maximum 30.000 de lei, este compania IM PENTALOG CHI SRL. Aceasta, la fel, este o companie IT din Capitală și se ocupă de inginerie și servicii de consultanță. Compania „Pentalog” are filiale în șapte țări din Europa, America și Asia.

  4. Companii care pot aduce un venit decent nu sunt doar în Chișinău și nu sunt doar din domeniul IT. Compania SUNWORLD SRL, o fabrică de legume uscate care se află în Ungheni, are nevoie de un director de producție și un director comercial. Aceștia vor primi câte 20.000 de lei.

  5. SE BORDNETZE SRL din Orhei oferă 20.000 de lei pentru funcția de director sisteme informatice, iar filiala din Chișinău angajează un manager și un tehnolog principal în industrie, cărora le va oferi până la 15.000 de lei. SE BORDNETZE SRL se ocupă de fabricarea de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule.

  6. Un salariu de câte 15.000 de lei este gata să ofere compania OMP GROUP SRL din Strășeni pentru doi administratori și câte 13.000 de lei pentru funcțiile de manager și mecanic. Întreprinderea cu capital străin produce fire și electrozi pentru sudură.

  7. O sută de funcții vacante pentru postul de operator de telecomunicații sunt disponibile la RESEARCH INFORMATION SERVICES GROUP SRL. Aceasta este o companie din Chișinău care desfășoară activităţi de intermediere telefonică (call centru) și activităţi specializate de secretariat. Salariul poate ajunge la 15.000 de lei pentru fiecare post vacant.

  8. ORUS BELLCAR SRL, o altă companie IT din Chișinău, este gata să ofere 13.000 de lei unui proiectant de sisteme IT. Acesta trebuie să aibă experiență de până la 2 ani în programare și în diverse sisteme operative.

  9. Și instituțiile de stat pot oferi salarii atractive. JUDECĂTORIA UNGHENI are nevoie de un inginer în construcții civile, industriale și agricole, căruia îi va oferi 13.000 de lei. În obligațiunile acestuia intră conducerea cercetărilor, consiliere, proiectare, coordonarea activității de construcții și altele.

  10. Clinica privată NALEP din Chișinău, specializată în problemele de nutriție, își formează echipa de medici și este în căutarea unui nutriționist. Acesta va primi 12.000 de lei.

Datele au fost declarate de companii Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. Ofertele salariale ar putea varia, în funcție de candidații care vor aplica și competențele pe care le au aceștia. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă și ați găsit aici funcția potrivită, nu ezitați să transmiteți CV-ul, s-ar putea să fiți persoana potrivită și veți avea un venit lunar de zeci de mii de lei. La fel, mai multe funcții vacante găsiți pe joblist.md.