Maia Sandu face concurs de angajare pe Facebook

  • 8 aug. 2019, 10:15
  • 2 643
  • 9

Guvernul Maiei Sandu se pare că duce lipsă de cadre, ori altă explicație nu poate fi la faptul că premiera anunță concurs de angajare pe pagina sa de Facebook.

„Știți ce trebuie de făcut ca instituțiile statului să devină eficiente și să lucreze în interesul cetățeanului?
Vreți să schimbați situația din țară și să puneți umărul la asigurarea unui nivel de trai înalt pentru cetățeni?
Aveți energie și curaj pentru a înfrunta toate provocările specifice contextului actual al Republicii Moldova și a duce țara noastră în rândul țărilor civilizate?

Atunci avem nevoie de dumneavoastră! Participați la concursul pentru funcția de secretar general în următoarele 5 ministere - Ministerul Finanțelor, Ministerul Justiției, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Țara are nevoie de cât mai mulți oameni competenți, integri și cu dorință de a munci”, scrie Maia Sandu.

Amintim că recent Guvernul a făcut publică o listă a 33 de persoane care dețineau funcțiile publice de conducere de nivel superior de secretar general de stat și secretar de stat și a 32 de de șefi și șefi adjunct în cadrul oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat, ce au fost preavizate privind lichidarea funcțiilor.

Era vorba de șase secretari din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, câte cinci - din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltarii Regionale și Mediului și a Ministerului Educației, Culturii ți Cercetării; câte patru din cadrul Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene și Ministerul Finanțelor; trei - de la Ministerul Economiei și Infrastructurii și câte doi de la Ministerul Justiției, cel al Apărării și cel al Afacerilor Interne.