>Responsabilitati:
*Macelari:
1. Decuparea cărnii: Realizarea tăierii, dezosării, fasonării și feliării diferitelor piese de carne conform regulilor artei și cerințelor clienților.
2. Pregătirea comenzilor: Pregătirea și ambalarea cărnii și mezelurilor pentru vânzarea directă sau pentru comenzi specifice.
3. Respectarea normelor: Aplicarea strictă a normelor de siguranță alimentară, igienă și trasabilitate a produselor pe tot parcursul procesului.
4. Colaborare în echipă: Lucrul în coordonare cu ceilalți membri ai echipei pentru a asigura disponibilitatea produselor și pentru a răspunde nevoilor clienților.
*Bucatari/Ajutor de bucatar:
1. Pregătirea ingredientelor: Asistarea chef-ului și a bucătarilor în pregătirea ingredientelor (curățare, tăiere, porționare) pentru diverse rețete.
2.Participarea la organizarea stațiilor de lucru prin pregătirea ustensilelor, echipamentelor și ingredientelor necesare serviciului.
3. Gătirea preparatelor simple: Sub supravegherea chef-ului, realizarea gătitului de bază (grătare, prăjituri etc.) și asamblarea preparatelor simple.
4. Curățenie și întreținere: Menținerea curățeniei planurilor de lucru, ustensilelor de bucătărie și echipamentelor, respectând normele de igienă și siguranță alimentară.
5. Depozitarea alimentelor: Gestionarea organizării și rotației stocurilor, asigurând buna conservare a alimentelor și respectarea datelor de expirare.
6. Colaborare în echipă: Lucrul în strânsă colaborare cu echipa de bucătărie pentru a asigura un serviciu fluid și eficient.
Cerinţe faţă de candidaţi:
- cunoaşterea limbii franceze nivel mediu de preferat;
- fără vicii (alcool, droguri sau agresivitate);
- persoană dornică de a munci mult și de a face bani;
- disciplinat şi ordonat, eficient să-şi organizeze timpul;
- disponibilitate pentru a lucra in ture de noapte;
- disponibilitate pentru ore suplimentare daca firma are aceasta solicitare;
- respectarea colegilor de casa, abtinerea de la conflicte de orice natura;
- disponibilitate de a accepta particularitatile postului;
Nu se admite:
- lipsa nejustificata de la locul de munca.
- întirzierea la munca.
- lucru necalitativ.
- purtarea agresiva si neadecvata cu colegii de munca si superiorii.
- ne respectarea normelor si regulilor prestabilite de companie
- servitul bauturilor alcoolice si folosirea altor substante interzise.
- dezordinea la locul de munca/cazare.
>Programul de munca:
- Durata de lucru saptamanala in Franta este de 35h / saptamana. Peste aceasta durata, firma la care se va desfasura misiunea poate solicita efectuarea de ore suplimentare, pana la 48h/saptamana (in functie de necesitatile de moment ale firmei).
- Se lucreaza maxim 5/6 zile pe saptamana, in functie de solicitarea firmei si de nevoile de moment ale acesteia. Programul de lucru de 35h poate fi efectuat chiar si in 3,4,5 zile pe saptamana, in functie de nevoile de moment ale firmei, respectand legislatia franceza.
- Ora de inceput a programului este de regula (dar poate varia) : 04h00
Pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte, vă invităm să vă alăturați grupului nostru de Viber: https://invite.viber.com/?g2=AQAmOFK6gPuiLVIz9c9Uz6oQAc5Wa6jghbkrSwcmP9A7oDD9zTVKTztOIbLN23N4 și canalul nostru de Telegram https://t.me/bursamuncii
BursaMuncii.md – первая платформа в Республике Молдова, которая устанавливает тесные связи между национальными и международными работодателями и потенциальными работниками в стране.