5 motive pentru a da startul carierei tale de succes la JustConsult

  • 22 feb. 2023, 11:40
  • 565

Atunci când ești în căutarea unui loc de muncă te confrunți cu multiple frici pentru că te gândești, în primul rând, la rolul pe care îl vei avea în noua echipă și cum va evolua cariera ta profesională. 

Angajarea la o companie responsabilă, cu o viziune clară privind parcursul fiecărui membru al echipei, îți va oferi un impuls puternic pentru o carieră de succes.

Compania JustConsult - Cetățenie Română oferă această oportunitate pentru toți cei care își doresc un job de perspectivă, cu posibilitatea de a facă parte din proiecte importante și să  avanseze rapid în carieră. 

JustConsult își lărgește echipa și este în căutare de noi colegi. Compania juridică oferă 100 de posturi vacante, iar tu poți fi unul dintre viitorii noștri colegi.

JustConsult - mai mult decât un loc de muncă

Suntem interesați de dezvoltarea și evoluția ta, nu doar la muncă, pentru că echilibrul este important în viață. Oferim mult suport pentru dezvoltarea profesională și personală, plus - o gamă largă de cursuri, disponibile pentru toată lumea. 

În cadrul centrului de training al JstConsult există un ghid al celor mai de top opțiuni de training din industrie disponibile pentru toți angajații. Învățarea în orice domeniu, oriunde, este încurajată și prin intermediul cursurilor online gratuite din partea platformelor cu renume.

Instruiri gratuite pentru începători 

Dacă îți dorești o carieră profesională de succes, dar încă nu ai experiență, JustConsult îți oferă oportunitatea aceasta. Unul dintre principalele avantaje de a veni în echipa JustConsult este instruirea gratuită pentru angajații începători. 

Respectiv, dacă ești tânăr specialist sau dacă nu ai experiență în domeniu, nu trebuie să-ți faci griji. La JustConsult fiecare angajat nou trece o perioadă de stagiu, timp în care învăța multe lucruri utile și capătă încredere în forțele proprii pentru o activitate profesională de succes.  

Sprijinul liderului, prin mentorat din partea specialiștilor 

Lipsa încrederii în forțele proprii, atunci când te angajezi în domeniu necunoscut sau când nu ai experiență, te poate descuraja și opri să aplici pentru un job atractiv.

  JustConsult tinde spre o cultură organizațională înaltă și asigură un mediu prielnic pentru fiecare angajat, oferind sprijin valoros din partea mentorilor. Aceasta înseamnă că noii angajați sunt ajutați și ghidați, prin programul de mentorat, de către colegi cu experiență în domeniu. Astfel, este oferită posibilitatea fiecărui specialist de a-și găsi rolul în companie. 

 Perspectivă reală de creștere și bonusuri de performanță 

Motivarea angajaților este asigurată printr-un program de evaluare a aportului adus pentru dezvoltarea companiei. Iar munca cu dedicație este răsplătită nu doar prin salariu competent pe piață, ci și printr-un sistem de bonusuri pentru performanță.  

Este important ca angajații JustConsult să aibă dorința de a lucra, capacitatea de a fi orientat către client, către rezultate și calitate, către lucru în echipă. O calitate apreciată este și planificarea, pentru că doar așa pot fi obținute rezultatele propuse.  

 Team building-uri interactive și un colectiv tânăr 

Atmosfera prietenoasă, proiectele ambițioase, instruirile gratuite – toate creează un mediu excelent pentru creșterea profesională și pentru o perspectivă reală în dezvoltarea personală.

JustConsult organizează diverse activități interne pentru angajați, pentru că ține și la relațiile interumane în interiorul companiei.  Vârsta medie a angajaților este de 28 de ani. Deci, vei face parte dintr-o echipă tânără, gata pentru noi provocări!  

 Cu ce te vei ocupa în cadrul companiei JustConsult? 

JustConsult activează pe piață peste 20 de ani.  Compania care oferă consultanță juridică în procesul de redobândire a cetățeniei române și de perfectare a actelor românești – certificat de naștere românesccertificat de căsătorie românescbuletin de identitate sau pașaport românesc. 

 Dacă-ți place să interacționezi cu oamenii sau ai cunoștințe din domeniul juridic, atunci ești potrivit pentru funcția de consultant în acte românești sau operator call centru. 

În echipa JustConsult poți alege și o funcție lipsită de contactul cu clienții, dar extrem de importantă. Este vorba despre poziția de manager procesare acte – un post foarte important în compania noastră. 

Pe lângă colegii pricepuți în acte și jurisprudență, creativitatea își are și ea locul în echipa JustConsult. Poți alege unul dintre posturile vacante din Departamentul de Marketing. 

Iată lista cu cele de 100 de posturi de muncă vacante, la care poți aplica.

Și apropo, JustConsult are oficii la Bălți și Cahul unde, la fel, avem nevoie de colegi noi în echipă. 

Alege unul dintre cele 100 de posturi vacante la JustConsult și expediază CV-ul tău pe adresa: hr@justconsult.md sau aplică direct pe site-ul justconsult.md,  prin completarea formularului aferent anunțului de angajare.

Iar dacă vrei să afli mai multe despre compania JustConsult, vino la un interviu în oficiul nostru!

Dacă mai ai întrebări, sună 061137060.