UTM va lansa un magazin cu produse personalizate

  • 13 aug. 2019, 9:40
  • 1 537

Pixuri, calendare, agende, tricouri sau hanorace marca UTM. Pe toate le veți putea găsi la parterul Universității Tehnice, campusul Râșcani. Instituția a anunțat că va lansa un magazin cu produse personalizate.

„Știu că în ultima perioadă tot mai mulți UTM-iști se întreabă când vor avea acces la produsele personalizate ale UTM. Știu că ați așteptat mult, dar sper că s-a meritat. Ne-am dorit să venim cu produsul „la pachet”, astfel că la parterul celui mai grandios proiect, amplasat în campusul Râșcani al Universității, în imediata apropiere de Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică, apare un amfiteatru universitar proaspăt renovat, în care în noul an de studii se va regăsi un magazin de materiale promoționale marca UTM”, a declarat prorectorul instituției, Dinu Țurcanu.

 

Prin acest magazin, administrația universității își propune să consolideze apartenența instituțională a fiecărui membru al comunității, cum ar fi student activ, absolvent sau fan UTM, și să contribuie la identitatea vizuală a instituției, a adăugat Dinu Țurcanu.

Potrivit unui comunicat plasat pe site-ul utm.md, magazinul va avea și o cameră de probă.