Ce aspect este foarte important atunci cand detii un site?

  • 30 ian. 2018, 10:09
  • 620

Orice site am accesa, exista o pagina a acestuia care ne atrage intotdeuna atentia. Indiferent daca dorim doar sa folosim un serviciu, sau poate sa facem unele cumparaturi, pagina “Despre noi” ne va spune tot ce trebuie sa stim despre acel site, acea afacere, acele produse.

Daca nu v-ati dat seama pana acum, si detineti un site care nu are foarte bine pus la punct acest aspect, mai aveti timp pentru corectari. Vizitatorii acceseaza aceasta pagina din dorinta de a gasi istoricul firmei sau al afacerii, lucru foarte important pentru ei. Astfel, pagina care ofera aceste detalii va reprezenta mereu un interes pentru cei care acceseaza site-ul.

Ce este de facut in acest caz? Lucrurile sunt foarte simple: daca ai o afacere online si un site de prezentare, este momentul sa pui la punct aceasta pagina. Vizitatorii vor fi mai mult decat incantati daca in primele randuri ale acestor informatii, vor fi indeplinite nevoile si cerintele lor. 

Consumatorii sunt cei mai importanti pentru tine, si tocmai de aceea trebuie sa stii care sunt interesele lor, iar mai mult decat atat, sa le si indeplinesti dorintele. De asemenea, este foarte important ca textul respectiv sa fie cat se poate de realist. Pentru un om de afaceri de succes, este important sa cunoasca nevoile consumatorilor, si sa nu vorbeasca prea mult despre viziune. Da, trebuie sa prizinti viziunea ta cu privire la acel site sau afacere, insa iti vei cucerii vizitatorii daca vei gandi realist, daca vei fi practic, daca vei fi clar si sincer! Un site trebuie sa vorbeasca foarte clar despre tine si afacerea ta. De aceea, nu trebuie sa incerci sa fii altceva decat ceea ce esti deja, si nu incerca sa prezinti produsele intr-un alt mod decat sunt ele in realitate. Cu siguranta, nu aceasta este calea spre succes. Daca incerci sa folosesti fotografii, care sa reprezinte afacerea si produsele tale, este foarte indicat ca acestea sa fie cat se poate de reale. Cum spuneam si anterior, nu exista mai mare dezamagire decat atunci cand clientii se asteapta la ceva, dar in schimb, sunt surprinsi cu totul si cu totul alte lucruri. Transparenta, chiar si in afacerile online, este cheia spre un viitor promitator.

Un aspect foarte important, atunci cand vorbim despre un site, este actualizarea acestuia. O persoana care detine un site, si are o pagina ce contine informatii clare despre afacerea sa, niciodata nu trebuie sa inceteze in a imbunatatii pagina aceasta, in a o actualiza. Prezentarea unor proiecte care au avut un real succes, cu siguranta vor avea un impact mare asupra consumatorilor. Asadar, aveti doar de pierdut, daca nu va ocupati cu atentie si de acest detaliu.

Nu este usor sa fii om de afaceri, nu este usor sa ai o afacere online, nu este tocmai usor sa ai si un site de succes, dar sacrificiile ce trebuie facute, pana la urma vor aduce doar roade. Daca iti doresti un site care sa nu fie usor de uitat, indrazneste sa pui suficient accent pe fiecare pagina a acestuia.