O fabrică de mezeluri donează 100.000 de lei spitalului Toma Ciorbă

  • 16 mar. 2020, 15:42
  • 1 876

100.000 de lei au fost donați Spitalului clinic de boli infecţioase „Toma Ciorbă” din partea unei companii specializate în producerea mezelurilor.

Donaţia vine în contextul epidemiei de coronavirus COVID-19, cu care se confruntă la moment Republica Moldova, transmite Știri.md.

„Este de datoria noastră să susţinem instituţiile medicale, care se află pe prima linie în lupta cu virusul COVID-19. Trebuie să înţelegem cu toţii că e necesar să ne manifestăm solidar, căci numai împreună putem face faţă epidemiei şi depăşi consecinţele sale nefaste”, susţine Igor Roşca, Directorul general al companiei.

Igor Roşca a venit cu un apel către alţi oameni de afaceri, îndemnându-i să contribuie, în măsura posibilităţilor, la susţinerea eforturilor depuse în vederea combaterii epidemiei de COVID-19.

Știri.md amintește că un grup de inițiativă din R. Moldova au lansat o platformă de susținere a medicilor în lupta cu COVID-19.

Oamenii pot accesa platforma aici pentru donații. Organizatorii dau asigurări că acționează în conlucrare cu șefii de spitale și Ministerul Sănătății.