Un restaurant din Capitală oferă clienților abonamente pentru mâncare

  • 13 apr. 2020, 7:53
  • 1 427

Poți să stai acasă, să nu gătești, dar să mănânci bine în fiecare zi. Un restaurant din Capitală a lansat un nou proiect în perioada pandemiei. Este vorba despre abonamentele pentru livrarea de mâncare. Preţul unui abonament pentru o persoană începe de la 1 500 de lei, dar poate varia în funcţie de meniul pe care îl solicită clientul. Abonamentul include patru feluri de bucate, scrie publika.md.

Prima clientă care a apelat la aceste servicii este Irina Ioniță. Ea ajută de mai mulți ani o familie din Capitală. Este vorba despre o mamă în scaun cu rotile și fiica ei de 13 ani.

"Noi cu familia respectivă ne cunoaștem de mai mult timp și îi mai ajutăm atunci când au nevoie, de exemplu pentru școală, pregătirea fetiței. Am decis să cumpărăm contractul pentru ele, pentru o lună. Este un abonament pe o lună, unde livrează prânzul zilnic", a spus clienata, Irina Ioniță.

Femeia spune că bucatele sunt livrate în fiecare zi, iar meniul le ține sătule pe parcursul întregii zile.

"Ea a decis să ne ajute cu prânzul, acum cu Coronavirusul. Foarte gustos, îmi place și mie, și fiicei. Mulțumesc", a spus Elena Juraveli, clientă.

Veaceslav este un alt client mulțumit. Acum o săptămână, bărbatul a procurat trei abonamente pentru membrii familiei.

Proiectul a fost lansat acum două săptămâni, dar deja are peste 40 de clienți în raza orașului. Dacă unul dintre clienți nu este acasă sau refuză meniul, acesta este împărţit persoanelor nevoiașe. Administratorul restaurantului spune că, dacă vor fi solicitări, vor livra mâncare și în afara Chișinăului.

"Acest proiect, noi ne-am gândit că acum, la momentul dat, că la carantina în care suntem, să livrăm și să facem pachete pentru oaspeții noștri. Noi te hrănim o lună de zile, indiferent de timp și unde te afli", a spus Vitalie Stepanov, administrator.

Timp de o lună, restaurantul pregătește 15 meniuri. Bucatele se livrează între orele 12:00 și 15:00.