Aceste aplicații te pot transforma: fii mai organizat și mai productiv

  • 7 dec. 2016, 18:43
  • 1 855

De multe ori, ni se pare că timpul se contractă și ne-am dori ca ziua să aibă mai multe ore pentru a îndeplini tot ce ne-am propus. Fie că ne dorim să prevenim pierderea timpului sau vrem să fim mai productivi, avem la dispoziție o serie de aplicații care ne pot ajuta în acest sens.

Următoarele aplicații pot face organizarea timpului mai puțin anevoioasă, ne pot ajuta să măsurăm cât petrecem în mediul virtual și chiar ne pot pedepsi pentru asta. Iată câteva aplicații care ne pot ajuta să fim mai productivi, potrivit Business Insider.

Aplicații care te ajută să te concentrezi mai bine la ce ai de făcut

Freedom – dacă ai dificultăți în a te concentra asupra treburilor pe care le ai de făcut, din cauza site-urilor sau a diferitelor aplicații care îți distrag atenția, Freedom încearcă să rezolve problema prin limitarea accesului la anumite site-uri pentru o anumită perioadă de timp.

Mental Workout – are cinci funcții diferite menite să îți îmbunătățească funcționalitatea minții. Fiecare funcție este dezvoltată cu ajutorul unor specialiști. Spre exemplu, funcția Good Night, care a fost dezvoltată cu sprijinul unui psiholog și testată în cadrul „American Academy of Sleep Medicine”.

Rescue Time – când faci un rezumat al întregii zile este destul de dificil să îți dai seama ce ți-a consumat cea mai mare parte din timp. Această aplicație ajută la monitorizarea fiecărei activități din zi și la identificarea lucrurilor ineficiente pe care le faci.

Aplicații care te ajută să lucrezi mai bine în echipă

Trello – afișează toate proiectele echipei într-un singur loc și face mai ușoară distribuirea lor membrilor echipei și monitorizarea stadiului în care se află proiectele.

Google Docs – ajută echipele să creeze prezentări online, tabele și documente, împreună, online. Mai mulți membri ai echipei pot lucra în același timp într-un document.

Yammer – membrii unei echipe își pot distribui proiectele între ei sau între anumite grupuri.

Aplicații care te ajută să creezi o rețea

FullContact – te ajută să scanezi sau să fotografiezi cărțile de vizită și îți încarcă automat conctactele în baza de date în aproximativ 15 minute.

Wave – te pune în legătură cu diferite persoane din aria ta profesională și facilitează stabilirea de întâlniri.

Meetup – facilitează crearea de noi grupuri sau conexiunile dintre grupurile deja existente prin punerea în legătură a membrilor cu interese comune.

Aplicații care te ajută să fii mai productiv când ești online

Saved.io – îți salvează bookmark-urile în cloud pentru a le putea accesa de pe orice dispozitiv sau din orice browser.

Grammarly – îți subliniază problemele gramaticale și le corectează pe cele mai frecvente. De asemenea, îți dă sugestii de sinonime în unele cazuri.

Buffer – este o extensie de browser care automatizează frecvența cu care postezi pe rețelele de social media pe care le folosești.

Aplicații pentru o performanță mai bună a desktopului

AutoHotKey – te ajută să schimbi anumite funcții din tastatură

Free Download Manager – crește viteza de download și te ajută să programezi anumte descărcări.

Syncplicity – soluție de salvare a documentelor în cloud.

Aplicații pentru o mai bună organizare

Acuity Scheduling – te ajută să organizezi aplicațiile instalate pe diferite dispozitive.

Bizzabo – te ajută să manageriezi mai bine chestiuni ce țin de participarea la diferite evenimente sau să organizezi evenimente.

Evernote – este o platformă prin care să urmărești, să organizezi sau să modifici proeictele. Funcționează de pe orice dispozitiv.

Aplicații care te ajută să îți gestionezi e-mail-urile

Lookeen – optimizează căutările în Outlook.

Mail Pilot – având în vedere că un angajat își petrece aproximativ 33% din timpul de muncă citind, organizând mailuri și răspunzând la ele, această aplicație te ajută să prioritizezi mailurile mai importante.

Mailbird – creează un design personalizat pentru inbox și integrează mesajele pe care le primești pe aplicații precum Facebook sau WhatsApp.

Aplicații care te ajută să fii mereu informat

News360 – te ajută să găsești articolele din presă, care te interesează.

Instapaper – îți permite să salvezi articole și postări pe care le poți citi oricând de pe orice dispozitv.

AppAdvice – te ajută să selectezi aplicațiile care ți se potrivesc și îți oferă descrieri ale aplicațiilor pe care vrei să le instalezi.