3 trenduri inovative in afaceri in 2017

  • 24 aug. 2017, 16:42
  • 800

Ce trenduri inovative in afaceri  aduce 2017?

Din fericire nu trebuie sa reinventam roata pentru a crea ceva „nou” pentru afaceri deja bine cunoscute intregii lumi, trebuie doar sa piperam cu putina creativitate situatia si sa aducem in fata nevoi minore, dar ignorate. Desigur, uneori putem doar sa oferim putin mai mult sau sa ne promovam in moduri mai amuzante (oamenii chiar au nevoie sa rada).

1.Blaze Fast-Fire’d Pizza

20170321174524-BlazePizza1

Tuturor ne plac lucrurile personalizate, mai ales cand vorbim de mancare.  Unii oameni isi prefera burgerii fara muraturi, altii fara maioneza sau mustar. Unii sunt alergici la nuci sau inteleranti la lacatate. Ei bine tocmai din acest motiv majoritatea restaurantelor sau fast-food-urilor iti ofera posibilitatea de a iti personaliza mancare, insa o pizza cu 16 toppinguri din care sa alegi? Acest lucru nu iti ofera doar „putin mai mult” decat celelalte locuri in care iti poti personaliza mancarea, te lasa sa o construiesti de la zero. Doar sa ne imaginam cate combinatii putem face.


2. Hoteluri complet diferite (Curio o Colectie a Hilton)

20170321174559-curio-hotel

Majoritatea complexelor hoteliere prefera sa fie conformiste. Ofera clientilor de peste tot aceeasi experienta. Insa oamenii se plictisec repede. In plus, atunci cand pleci intr-o calatorie nu esti atat de interesat de confortul de acasa, cat de noutatea unui loc. Intreaga linie a acestor hoteluri este creata exact in acest scop. Fiecare cladire este unica, adaptata locului pentru a te ajuta sa simti pulsul locului.

 

3. Two maids and a mop

20170321174631-two-maids

 

Una dintre cele mai mari probleme in acest tip de business era faptul ca oamenii nu acceptau ofertele de munca. Asadar, Ron Holt a creat un nou sistem de plata pentru cei care lucreaza in domeniul acesta. In loc sa plateasca oamenii la ora sistemul este gandit sa ofere salarii pe baza de feedback.