Topul celor mai plătite joburi vacante: Salariu de până la 50.000 de lei

  • 19 iun. 2020, 9:03
  • 2 146

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data 17 iunie 2020, conform declarațiilor agenților economici.

Cel mai plătit loc de muncă declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este pentru poziția de agent vînzări la Vinăria Hîncești SRL, pentru care se oferă un salariu maxim de 50.000 de lei, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de șef sector în construcții și programatori, pentru care se va achita un salariu maxim de 30.000 de lei. 

Un salariu de 25.000 de lei va fi achitat pentru cei mai buni manageri de proiect în domeniul construcțiilor și pentru un administrator, locurile vacante sunt disponibile în orașul Comrat și Cahul.

24.000 de lei se oferă pentru un manager de proiect care are în gestiune șefii de secții, locul vacant este în orașul Rezina.

20.000 de lei vor fi oferiți celor 20 de technicieni-laboranți în construcția podurilor și a drumurilor, celui mai bun inginer tehnolog din domeniul controlului și a calitații, la fel, și celui mai responsabil manager, diriginte de șantier și mașinist la exacavator.

În lista celor mai plătite joburi se regăsesc și maistru în construcții, pietrar-zidar, șef parc de mașini, care vor ridica un salariu de pînă la 18 mii lei, locurile de muncă sunt disponibile în orașul Chișinău și Comrat.

La mare căutare în această lună sunt conducătorii auto, inginerii, apicultorii, lăcătușii auto, carora li se oferă un salariu de maxim 15.000 de lei.

Salarii de 10.000 de lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici, etc.