Idei de afaceri pentru introvertiți

  • 6 ian. 2017, 16:36
  • 815

Daca esti introvertit si iti doresti sa te lansezi pe piata cu bani putini, esti candidatul perfect pentru a deveni proprietarul unei afaceri.

Desi stereotipurile ii catalogheaza pe introvertiti ca pe niste oameni timizi sau ca pe niste ciudati ai societatii, introvertitii pot fi extraordinari lideri de afaceri sau antreprenori.

Foarte multi oameni de afaceri cunoscuti provin dintre introvertiti. Exemple ar putea fi Bill Gates, Mark Zuckerberg sau Warren Buffett.

Cel putin unul din trei americani este introvertit si este o mare greseala sa le subestimam calitatile. Ei sunt cei ce prefera sa asculte in loc sa vorbeasca, prefera sa citeasca in loc sa petreaca, cei ce inoveaza si creeaza, dar urasc sa fie promovati. Tot ei sunt cei ce prefera sa lucreze pe cont propriu decat sa faca parte dintr-o echipa si sa se culce pe o ureche.

Iata o lista de 12 idei de afaceri cu costuri mici, care ar fi perfecte pentru introvertiti.

Designer grafic

Costurile pentru inceputul unei afaceri de acest gen se ridica pana la 1000$. Echipamentul necesar este un computer si un program de design.

Pentru introvertitii creativi, cu viziune, aceasta idee de afaceri este una potrivita. Din ea se castiga foarte bine. Cererea este in crestere, iar satisfactia este garantata.

Scriitor/copywriter

Costurile acestei afaceri sunt pana in 1000$.

Nu ai nevoie decat de un computer.

Nu e nevoie sa fii un scriitor de best-sellere pentru a scrie un text atractiv. Daca iti place acest domeniu si te atrage ideea, nu ezita sa te lansezi in acest domeniu, pentru ca este profitabil.

Online blogger

Costrurile se ridica la maximum 1000$.

De asemenea, nu ai nevoie decat de un computer.

Ai o pasiune, un interes specific, dar nu stii cum sa produci bani din asta? Scrie pe blog despre el! Este suficient loc in piata si ar putea sa iti aduca venituri din care sa poti trai decent fara nicio problema.