Eugen Slobozeanu
Bella Napoli Chianti ( Sisters ) Sushi Terra Kintaro
InfoStudio SRL Italian Chef Academy
Молдова Кишинёв мун., Кишинёв
Мужской
Состою в браке
2 декабря 1989
Bucătar, Sous-chef
20000 леев
Посменный
Гибкий
Полный день
Cвободный график
Pizzaiolo
Bella Napoli
- Prepararea pizzei și alte pregătiri de bază ale meniului
- Prepararea mai multor tipuri de aluat
- Prepararea sosului de roșii, pesto și alte sosuri de bază
Bucătar
Chianti ( Sisters )
- Pregătirea locului de muncă
- Verificarea calității produselor
- Prepararea ingredientelor pentru mâncarea ce urma să fie pregătită
- Prepararea alimentelor în diverse metode de pregătire
- Platingul
- Asigurarea depozitării la locul potrivit al alimentelor
- Prepararea bucatelor tradiționale și europene
- Monitorizarea valabilității produselor și eliminarea acestora
Bucătar
Sushi Terra
- Pregătirea locului de muncă
- Verificarea calității produselor
- Prepararea ingredientelor pentru mâncarea ce urma să fie pregătită
- Pregătirea orezului și a pastelor
- Tăierea, curățarea legumelor și al cărnii
- Prepararea deserturilor
- Prepararea mâncărurilor speciale pentru persoanele alergice
- Monitorizarea valabilității și eliminarea acestora
Șef de Partidă
Kintaro
- În legătură cu fluxul tehnologic,coordonarea operaţiilor de pregătire
preliminară specifice, dozarea materiilor prime conform reţetelor de fabricaţie şi a
programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea în kg sau număr de porţii ).
De asemenea realizarea semipreparatelor culinare care stau la baza obţinerii
preparatelor culinare.După această etapă, efectuarea tratamentelor termice corespunzătoare.
- Pregătirea locului de muncă
- Verificarea calității produselor
- Prepararea ingredientelor pentru mâncarea ce urma să fie pregătită
- Pregătirea orezului și a pastelor
- Tăierea, curățarea legumelor și al cărnii
- Prepararea deserturilor
- Prepararea mâncărurilor speciale pentru persoanele alergice
- Monitorizarea valabilității și eliminarea acestora
InfoStudio SRL
Неполное высшее
Bucătar - Cofetar
Italian Chef Academy
Высшее
Professional Chef
Румынский (Родной)
Английский (Высокий)
Русский (Высокий)
Итальянский (Начинающий)
B
- Abilitatea de a comunica eficient cu cienții și colegii de serviciu
- Capacitatea de a lucra sub presiune și condiții de stres
- Capacitatea de a lucra individual fără implicarea altor membri din bucătărie
- Sociabil și capabil de a interacționa cu diverse tipuri de persoane și caractere
- Suficient informat și experimentat
- Punctual
- Responsabil
- Mereu deschis spre noi experiențe