Cafe Boulevard

Cafenea, Bistro, Patiserie

Вакансии

Angajăm vânzător/bufetier la bistro!! з/п не указана

"Cafe Boulevard"( cafenea, bistro) angajeaza bufetieră la bistro. Conditii de angajare: * experienta in domeniu constituie un avantaj, dar nu este obligatorie * persoana tanar

Angajam placintareasa! з/п не указана

"Cafe Boulevard" angajeaza placintareasa. Oferim pachet social integral! Salariu atractiv, achitat saptaminal.

Angajam urgent vinzatori în bistro!!!! з/п не указана

Angajam vinzator la bistro! Cerinte: *responsabilitate *punctualitate *acuratete *seriozitate *spirit de echipa Oferim salarii competitive si pachet social deplin. Detalii la interviu sau la nr. de telefon afisat in anunt. Va asteptam cu drag!

Angajam barmen! з/п не указана

" Cafe Boulevard " angajeaza barmen cu experienta in munca. Grafic flexibil. Cerinte: * punctualitate * responsabilitate Oferim pachet social integral. Salarii motivate. Va asteptam la interviu, str.Alecu Russo 11.

Angajam urgent chelneri!!!! з/п не указана

CAFE BOULEVARD angajeaza chelneri cu experienta, responsabili si dornici de munca. Pentru detalii, rugam sa va apropiati la interviu pe adresa:str. Alecu Russo 11, linga spitalul "Sfinta Treime". Va asteptam cu drag.

Angajam barmen! з/п не указана

" Cafe Boulevard " angajeaza barmen cu experienta in munca. Grafic flexibil(pe schimburi). Cerințe: * punctualitate * responsabilitate * seriozitate * acuratețe Oferim pachet social integral. Salarii motivate. Detalii la interviu. Va asteptam cu

Angajam urgent chelneri! з/п не указана

CAFE BOULEVARD angajeaza chelneri cu experienta, responsabili si dornici de munca. Salarii atractive. Pentru detalii, rugam sa va apropiati la interviu pe adresa:str. Alecu Russo 11, linga spitalul "Sfinta Treime". Va asteptam cu drag.