Oferta este expirată, ștearsă sau ascunsă de către utilizator.
Lucru în ture
Orarul de lucru
Medii de specialitate
Învățământul
BUCATAR / SOUS CHEF
Noi oferim:
Salariu motivant.
Grafic de lucru in ture, conditii de munca decente.
Echipa tinara si colegiala.
Posibilitate de avansare in cariera,
Responsabilități:
Pasiunea și dorința de a-ti indeplini munca cu dedicare si suflet.
Amabilitate, acuratețe si atentie la detalii. Organizaea proceselor la bucatarie.
Calitate si rezultat; Cultura in deservire. Ingrijirea exccelenta a inventarului.
Abilități de a lucru independent / echipa, flexibilitate.
Spirit de observație, memorie vizuală și onestitate;
Energic și responsabil; Organizata, receptiva si executorie.
Atitudine pozitivă, maniera culturala in comunicare,
Cerințe:
Limba române, rusa, Activ si foarte mobil. Nu fumator.
Experiență într-o bucătărie europeana, nationala. Se accepta si experienta de peste hotare.
Experiență în domeniu 3-5 ani in alimentatie publica-bucatarie profesionala, culinarie, restaurante.
Poţi completa CV-ul la adresa de email - hr@berdshotel.com
sau ne poti contacta la nr. + 373 610 855 44
Te aşteptăm cu drag în echipa noastră!
VA MULTUMIM.
regiune Moldova Chișinău mun.