10 idei originale pentru cadouri colegilor de 23 februarie

  • 12 feb. 2018, 16:13
  • 8 980

Odată cu sosirea lunii februarie, în oficiile din țară începe o adevărată frenezie. În timp ce toți bărbații din colectiv așteaptă cu nerăbdare data de 23 februarie, femeile încearcă în mod activ să vină cu idei pentru un cadou original: să n-o dea în bară, să-i bucure și să-i surprindă pe bărbați prin creativitatea lor. Ei bine, opțiunile banale, cum ar fi șosetele și trusele de bărbierit, sunt date la o parte imediat. Dar mai departe? Cum alegem cadoul perfect, care va satisface așteptările colegilor? Echipa JobList a decis să fie solidară cu femeile în această alegere dificilă și de aceea a întocmit o listă cu 10 idei de cadouri pentru colegii-bărbați.

1. Salonul „Fericirea bărbaților”

Oare există vreun bărbat căruia nu-i place să se relaxeze? Imaginați-vă cât de fericiți vor fi colegii Dvs. atunci când vor veni la oficiu și vor primi drept cadou posibilitatea de a se relaxa chiar la locul de muncă. Apelați la un maseur, care să vină la birou, organizați un mic bar cu bere și gustări, amenajați pentru bărbați o zonă de recreere, cu o canapea și console de jocuri. Colegii vă vor fi extrem de recunoscători, să ne credeți pe cuvânt!

2. „Surpriză de la biroul de recrutări”

Dacă în echipa Dvs. predomină colegii tineri, care nu sunt familiarizați cu farmecul armatei, aveți un mare avantaj. La intrare agățați un anunț că s-au produs schimbări și că toți bărbații din colectiv necesită pregătire militară, iar la ora indicată vor merge cu toții la terenul de antrenament. În timp ce tinerii colegi intră în panică și încearcă să vină cu scuze plauzibile, îi încărcați frumos pe toți în autobuz și îi duceți ... corect, pe terenul de paintball! Ce ar putea fi mai bun decât o doză puternică de adrenalină și posibilitatea de a pune în practică abilitățile și cunoștințele tactice, dobândite în jocurile shooter online?

3. Karting

Iată încă o distracție, care, în mod injust, își pierde din popularitate. Majoritatea pistelor de karting se află în raza orașului, de aceea nu vă faceți griji referitor la transport – puteți ajunge și cu transportul public. Înțelegeți-vă cu proprietarii și închiriați circuitul de karting pentru câteva ore. În plus, puteți organiza un concurs prietenos și să recompensați câștigătorii cu surprize plăcute.

4. Excursie la berărie

O minunată opțiune de cadou, dacă administrația vă interzice să sărbătoriți în timpul programului de lucru. Excursiile la fabrica de bere Litra Brewing Co au loc în zilele de sâmbătă, de aceea pe 23 februarie îi puteți felicita pe colegi mai modest, iar a doua zi să-i trimiteți într-o excursie fascinantă la berărie, unde vor putea degusta cele mai delicioase soiuri de bere.

5. O aventură captivantă

Investigații de detectivi, descoperirea unui act de spionaj, căutarea unei comori – idei pentru quest-uri sunt multe. Avantajul unui astfel de cadou este că poate fi organizat atât în oraș, ca o excursie pentru bărbați la atracțiile locale, cât și la birou și chiar în cabinet. Principalul lucru este să nu exagerați cu complexitatea sarcinii. În cele din urmă, plănuiți un cadou, nu un jaf armat la o bancă :)

6. Premiul “Cei mai buni bărbați”

Improvizați o ceremonie cu premii, alcătuind o listă hazlie de nominalizări, cum ar fi: “Cel mai tare umorist”, “Mâini de aur”, “Umărul solid” etc. Încercați astfel să subliniați cele mai frumoase calități ale colegilor și să le demonstrați că le apreciați și le respectați punctele forte. Ca recompensă, puteți să le decernați diplome sau să le oferiți accesorii simbolice.

7. Recepție la oficiu

Dacă relațiile din echipa Dvs. sunt pur formale și totuși doriți să vă felicitați colegii, le puteți organiza o mică recepție în birou. Comandați pizza sau burgeri, pregătiți câteva salate și gustări, iar pentru amatorii de dulciuri puteți organiza o masă dulce cu prăjituri sau un tort. Iar dacă vă hotărâți să gătiți cu propriile mâini, la sigur vi se vor face complimente :)

8. Buchete „pentru bărbați”

Puteți crede sau ba, dar bărbații la fel preferă buchetele. Buchetele comestibile sau alcoolice. Pe internet puteți găsi nenumărate variante de buchete „pentru bărbați”, care constau din diverse feluri de cașcaval și cârnați, sticle de alcool, trabucuri sau chiar șosete. Aveți doar sarcina să decideți, ce conținut vor avea „buchetele”, să formați o echipă de femei cu mâini dibace și să vă manifestați creativitatea.

9. Tricouri cu inscripții nostime

Un cadou universal și la un preț avantajos, care va fi pe plac oricărui bărbat. Abordați surpriza cu umor, alegând inscripții amuzante, care să-l caracterizeze pe fiecare coleg în mod individual. De asemeni, puteți miza pe spiritul de echipă și coeziune, oferind colegilor tricouri creative, realizate în stil corporativ.

10. Accesorii originale

Dacă aveți un buget limitat sau dacă bărbații predomină numeric în echipa Dvs., îi puteți bucura cu accesorii originale și chițibușuri, care sunt de găsit practic în orice magazin pe Internet. Niște lucruri mici, dar plăcute, de genul casetelor de bani “Adun pentru vacanță” sau a cănilor personalizate cu inscripții hazlii, cu siguranță vor aduce zâmbete pe fețele colegilor Dvs. și le vor sublinia importanța în ochii proprii.

Sperăm că sfaturile noastre vă vor ajuta să-i surprindeți plăcut pe colegi și să le organizați o petrecere adevărată “ca între bărbați”!