Idei de cadouri pentru 8 martie pe care să le oferi colegelor

  • 26 feb. 2018, 13:43
  • 6 073

Vine primăvara, iar odată cu aceasta și Ziua Internațională a Femeii. Dacă pentru reprezentantele sexului frumos aceasta este o zi specială în care primesc cadouri, complimente și flori, atunci pentru bărbați este o adevărată provocare. Să găsești cadoul potrivit pentru fiecare femeie din viața ta nu este atât de simplu. Devine și mai complicat atunci când vine vorba despre colegele de la birou.

Aici găsești câteva idei de cadouri potrivite pentru femeile de la serviciu.

1. Flori și bomboane

De fapt, acestea sunt elementele care nu trebuie să lipsească din cadoul pentru orice femeie. Totuși, dacă nu puneți mare accent pe această sărbătoare în companie, un buchet de flori și o cutie de dulciuri pentru fiecare angajată este un semn frumos de atenție. Puteți adăuga la acestea și o felicitare personalizată semnată de toți bărbații din colectiv.

2. Floare de cameră

O floare în ghiveci la fel este o opțiune bună. Aceasta oferă aceleași emoții ca un buchet de flori, însă le păstrează pentru mult timp înainte. Mai mult ca atât, masa de lucru a femeilor va deveni mai colorată, iar noii muguri care vor înflori vor aduce buna dispoziție.

3. Cadouri personalizate

Pentru echipele creative, în care fiecare femeie are o personalitate pronunțată și un stil aparte, le puteți cumpăra sau meșteri cadouri personalizate. Fie că este vorba de inițialele lor făcute din creioane colorate și puse în ramă, fie maiouri cu imprimeuri originale, care să reflecte personalitățile acestora, important este să fiți cât mai originali.

4. Rechizite de birou

Dacă aveți un colectiv mai rezervat, în care le puteți face femeilor cadouri oficiale, alegeți ceva din rechizitele de birou. Poate fi un portvizit gravat, un organizer original sau un suvenir care s-ar încadra în stilul pe care îl au la masa de lucru. Un exemplu ar fi un glob de sticlă sau de lemn.

5. Agendă de lucru

Un cadou practic este și agenda de lucru. Majoritatea femeilor la birou au nevoie de o agendă, mai mult ca atât, multe dintre acestea au o pasiune aparte pentru carnețele și agende. Puteți opta pentru o agendă handmade cu coperta din piele sau agende inedite, care să conțină fraze motivaționale sau provocări pentru fiecare zi.

6. Certificate pentru SPA

Orice femeie visează la procedurile din saloanele SPA. Așadar, să le dăruiți certificate-cadou pentru SPA nu este o idee rea. Cu atât mai mult că a doua zi vor veni la serviciu mult mai odihnite și relaxate, ceea ce presupune că vor fi și mai indulgente.

7. Seturi-cadou

Seturile-cadou sunt o altă slăbiciune a femeilor. O cutie plină cu surprize este exact ceea ce va bucura orice angajată a companiei. Dulciurile, o șampanie roz și alte chestii drăguțe frumos asortate cu decorul din cutie vor crea o dispoziție bună de 8 martie. Puteți adapta conținutul seturilor după bugetul pe care îl alocați pentru această sărbătoare.

8. Caricaturi

Puteți chema un artist chiar în birou pentru ca să deseneze caricaturile fiecărei angajate sau o puteți face din timp, în baza pozelor, iar de 8 martie doar să le oferiți cadou. Acestea vor face femeile să râdă, iar portretele haioase vor rămâne ca amintire.

9. Karaoke

Organizați-le femeilor de la serviciu o seară de karaoke și oferiți-le posibilitatea să se distreze, să cânte și să danseze într-o companie doar de fete. Important este să le preîntâmpinați că aveți pregătită o surpriză pentru ele în această seară, pentru ca să vă asigurați că nu-și vor face alte planuri. Ar fi bine ca seara de karaoke să fie înainte de 8 martie, pentru ca de ziua lor, a femeilor, să fie în sânul familiei.

10. Serenadă

Iar dacă vreți să le demonstrați că ele sunt cu adevărat de neprețuit, faceți un gest mai emoționant și cântați-le despre acest lucru... sub ferestre... în formă de serenadă. Cu siguranță nu va fi o serenadă în care veți declara dragostea, dar respectul și aprecierea pe care o veți față de ele. Iar la sfârșit, oferiți-le câte un buchet de flori.

Sperăm că te-am ajutat și împreună cu colegii veți alege ceva potrivit. Fii atent să nu faceți cadouri prea personale, cum ar fi parfumuri, haine sau articole de lenjerie. În rest, nu vă incomodați să dăruiți emoții plăcute femeilor, nu doar de 8 martie, dar și în fiecare zi.