De ce trebuie să lucrezi la Simplex?

  • 31 mai 2021, 18:23
  • 583

Simplex - este o companie mereu în creștere, cu obiective coordonate de profesioniști și atmosferă favorabilă pentru obținerea succesului sigur și rapid.

Cu o echipă de peste 70 angajați, și experiență de peste 10 ani pe piață, compania Simplex prin competență și pasiune s-a recomandat atât la nivel național cât și internațional.
Oferind soluții și produse performante în domeniul instalațiilor termo, hidro, climatizare și obiectelor sanitare am creat parteneriat cu producători de renume mondial: BAXI, Baymak, Roca, Vesbo, Emmeti, RBM, Viessmann ș.a compania Simplex oferă soluțiii și suport pentru toate necesitățile clienților noștri.

Angajații muncesc cu dedicație și pasiune pentru a da valoare fiecărui proiect, echipamentele companiei se regăsesc în mii de apartamente, spații comerciale, monumente de arhitectură și instituții importante la nivel național: Castel MIMI, Aeroport Internațional Chișinău, Hotel Jolly Alon, complexe locative Ex-Factor, Reconscivil, EldoradoTerra, Lagmar, Urbanconstruct și primul Bloc locativ ECO Friendly din România.

Simplex - este compania care îți inspiră încredere și dorință în progres, unde admirația nu are limite iar munca este o adevărată artă.
De ce să alegi această companie? Pentru că totul este pur și Simplex!