Președintele a înmînat distincții de stat unui grup de medici și militari

  • 23 iul. 2020, 7:25
  • 634
  • 4

Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale la Președinția Republicii Moldova, șeful statului, Igor Dodon, a înmânat înalte distincții de stat unui grup de militari din cadrul Armatei Naționale, medici care activează în cadrul Spitalului Clinic Militar Central și Centrului Consultativ Diagnostic al Ministerului Apărării, precum și unor militari în rezervă, în conformitate cu decretele semnate anterior. 

Ordinile și medaliile au fost conferite în semn de profundă gratitudine pentru merite în asigurarea securității naționale; în educarea militaro-patriotică a tinerei generații; pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament și pentru dăruirea și abnegația manifestate în actul medical, spune președintele țării. 

„Am transmis sincere mulțumiri tuturor pentru devotamentul faţă de Patrie și pentru îndeplinirea cu succes a sarcinilor ce le revin. Le-am urat curaj și stoicism în activitatea pe care o desfășoară cu dedicație”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.