În sudul Moldovei au fost înmînate distincții angajaților de la Urgență

  • 5 aug. 2020, 8:20
  • 560

Diplome de onoare ale bașcanului și Adunării Populare a Găgăuziei au fost înmînate mai multor angajați ai centrului Național de Asistență Medicală Urgentă din Comrat. Premiile au fost înmînate angajaților de către șeful autonomiei, Irina Vlah. 

În cadrul întrevederii de lucru cu colectivul, bașcanul a mulțumit lucrătorilor medicali pentru curajul manifestat în lupta cu infecția coronavirală. 

Irina Vlah a subliniat că angajații "Asistență medicală urgentă" au fost primii care au simțit pericolul COVID-19 și au depus toate eforturile pentru a salva viețile locuitorilor Găgăuziei. Din 1 septembrie medicii vor avea salarii mai mari. 

"Vreau să vă mulțumesc pentru munca făcută. Pentru că, fiind într-o situație de risc, nu ați refuzat să plecați la chemări. Pe rețeaua medicală din autonomie în timpul pandemiei a fost o sarcină mare. Dar dvs. v-ați descurcat cu această sarcină", a menționat șeful autonomiei. 

În semn de recunoștință pentru muncă și în cinstea zilei Lucrătorul Medical, Irina Vlah a înmînat angajaților de la Urgență diplome de onoare ale bașcanului și APG. 

Directorul Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă, Vitalie Dragoi, bașcanul i-a conferit titlul de lucrător medical emerit al Găgăuziei. Șeful Direcției Sănătate și protecție socială a populației din Găgăuzia, Svetlana Dulev, de asemenea și-a exprimat recunoștința față de angajații "Asistenței Medicale Urgentă" pentru munca efectuată.