Joblist

Creează un CV rapid și calitativ
+ Ofertă
+ CV-ul

Joblist

  • principala
  • înregistrare
  • întră
  • Altele

  • Catalogul companiilor
  • Articole
  • русский
  • Principala
  • Lucrători la bucătărie
  • Vezi CV

Curriculum vitae

  • RU
  • RO
Propune ofertă
  Eugen   Slobozeanu

Eugen Slobozeanu

Experiență profesională

Bella Napoli Chianti ( Sisters ) Sushi Terra Kintaro

Studii

InfoStudio SRL Italian Chef Academy

Locul de reședință

Moldova Chișinău mun., Chișinău

Informaţii personale
Telefon

37369895064

Gen

Masculin

Stare civilă

Casatorit

Zi de naștere

2 decembrie 1989

E-mail

eugeniusslo@gmail.com

Poziţia dorită
Locul de muncă vizată

Bucătar, Sous-chef

Salariu de la

20000 lei

Program

Lucru în ture

Flexibil

Full time

Grafic liber

Experiență profesională

Pizzaiolo

Bella Napoli

ianuarie 2012 - septembrie 2013 | Moldova Chișinău mun., Chișinău

- Prepararea pizzei și alte pregătiri de bază ale meniului
- Prepararea mai multor tipuri de aluat
- Prepararea sosului de roșii, pesto și alte sosuri de bază

Bucătar

Chianti ( Sisters )

noiembrie 2013 - mai 2018 | Moldova Chișinău mun., Chișinău

- Pregătirea locului de muncă
- Verificarea calității produselor
- Prepararea ingredientelor pentru mâncarea ce urma să fie pregătită
- Prepararea alimentelor în diverse metode de pregătire
- Platingul
- Asigurarea depozitării la locul potrivit al alimentelor
- Prepararea bucatelor tradiționale și europene
- Monitorizarea valabilității produselor și eliminarea acestora

Bucătar

Sushi Terra

octombrie 2018 - octombrie 2019 | România Bucharest

- Pregătirea locului de muncă
- Verificarea calității produselor
- Prepararea ingredientelor pentru mâncarea ce urma să fie pregătită
- Pregătirea orezului și a pastelor
- Tăierea, curățarea legumelor și al cărnii
- Prepararea deserturilor
- Prepararea mâncărurilor speciale pentru persoanele alergice
- Monitorizarea valabilității și eliminarea acestora

Șef de Partidă

Kintaro

februarie 2021 - septembrie 2021 | România Oradea

- În legătură cu fluxul tehnologic,coordonarea operaţiilor de pregătire
preliminară specifice, dozarea materiilor prime conform reţetelor de fabricaţie şi a
programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea în kg sau număr de porţii ).
De asemenea realizarea semipreparatelor culinare care stau la baza obţinerii
preparatelor culinare.După această etapă, efectuarea tratamentelor termice corespunzătoare.
- Pregătirea locului de muncă
- Verificarea calității produselor
- Prepararea ingredientelor pentru mâncarea ce urma să fie pregătită
- Pregătirea orezului și a pastelor
- Tăierea, curățarea legumelor și al cărnii
- Prepararea deserturilor
- Prepararea mâncărurilor speciale pentru persoanele alergice
- Monitorizarea valabilității și eliminarea acestora

Studii

InfoStudio SRL

Medii incomplete

Bucătar - Cofetar

2011 - 2012 | Moldova Chișinău mun., Chișinău

Italian Chef Academy

Superioare

Professional Chef

2020 - 2020 | Italia Roma

Aptitudini
Сunoașterea limbilor

Română (Nativ)

Engleză (Fluent)

Rusă (Fluent)

Italiana (Incepator)

Permis de conducere

B

Detalii candidat

- Abilitatea de a comunica eficient cu cienții și colegii de serviciu
- Capacitatea de a lucra sub presiune și condiții de stres
- Capacitatea de a lucra individual fără implicarea altor membri din bucătărie
- Sociabil și capabil de a interacționa cu diverse tipuri de persoane și caractere
- Suficient informat și experimentat
- Punctual
- Responsabil
- Mereu deschis spre noi experiențe

Descarcă CV Printează CV
Info
  • despre proiect
  • regulament
  • Articole
  • metode de achitare
  • blog
  • curriculum vitae
Support
  • ajutor
  • Politica de confidențialitate
  • тел.: (+373) 22 888002
  • e-mail: joblist@joblist.md
Promo
  • publicitate banner
  • servicii joblist
  • Promovarea anunțului
  • e-mail: info@numbers.md
Statistics
  • oferte: 10772
  • companii: 32430
  • CV: 16798
Social
Яндекс.Метрика
Simpals © 2002—2023
point.md achizitii.md 999.md mama.md price.md sporter