Noul serviciu on-line de căutare a ofertelor de muncă - JobList.md


Funcţionalităţile site-ului vă permit să explorați rapid și eficient ofertele de pe piață și posturile vacante nu numai pentru doritorii de a-şi găsi un loc de muncă, dar, de asemenea, pentru manageri și HR-manageri.


Care sunt avantajele JobList pentru solicitanţii ofertelor de muncă?

În primul rînd, un avantaj evident al site-ului JobList va deveni o sistemă de filtrare a ofertelor de muncă, conform următoarelor categorii: salariul, oraș, educație, experiența de muncă, programul de lucru şi cunoașterea limbilor străine.  Astfel, orice solicitant va putea să caute rapid și să vizualizeze  locurile de muncă, care se potrivesc perfect cerințelor sale.

Pe lîngă acestea, aveţi posibilitatea să salvaţi rezultatele căutării în funcţie de filtrele aplicate şi să vă abonaţi la ele. În rezultat, orice persoană va primi notificări în momentul postării unui nou anunţ de angajare, în funcţie de ceea ce i se potriveşte.  

Însă este posibil ca cineva să fie interesat de o ofertă vacantă într-o companie anumită. Pentru aceasta, utilizatorul se poate abona la ştirile companiei respective.


Care sunt facilităţile JobList pentru angajatori?

JobList va deveni partenerul perfect, doar pentru cei ce sunt în căutarea unui loc de muncă, dar şi pentru cei ce se află în căutarea unui personal calificat.

Pentru publicarea unui loc vacant, reprezentantul companiei va avea nevoie de un cont pe site-ul JobList.  Pentru comoditatea utilizatorilor, sistema de logare pe site-urile companiei Simplas e unică, astfel încît contul userului de pe 999.md, point.md, sporter.md, play.md va fi autentificat automat pe pagina JobList.

Pe site, este prevăzută opţiunea de crearea a “contului personal” al companiei, unde este ușor și convenabil de a monitoriza și a edita poziţiile vacante, ce sunt publicate din numele companiei, să setezi publicarea repetată în mod automat a ofertelor, să evidenţiezi în culori şi să atribui un statut  VIP postului vacant. În “contul personal” de asemenea este posibil să urmăreşti istoria acţiunilor, a unui anumit post vacant publicat.

În plus, angajatorul poate crea o pagină web unde îşi poate prezenta compania în modul cel mai profitabil și convenabil. Datorită unei hărţi încorporate, angajatorul poate indica locaţia viitrului post de muncă.


În viitorul apropiat vor fi incluse opţiunile, care vor deveni suplimente plăcute pentru solicitanţii ofertelor de muncă.

0 comments. add
Ошибки:

ссылка на видео

  • Video link is not valid!