Joblist

Studiază JavaScript gratis în cadrul stagiului de practică „BEAT THE BOT, TAKE THE JOB”

12 дек 2017
3 477
0

Joblist.md în parteneriat cu Titanium Codes lansează un stagiu online de studiere și practică JavaScript - „BEAT THE BOT, TAKE THE JOB”. Stagiul este gratuit și de el pot beneficia toți cei care se vor înscrie în perioada 11-18 decembrie. Programul va dura opt săptămâni, timp în care se vor studia bazele limbajului de programare JavaScript, în cadrul lecțiilor online și offline.


Cursul se va ține în limba engleză, iar prima lecție se va desfășura pe 18 decembrie. Fiecare exercițiu rezolvat va fi evaluat automat. Cei care vor acumula punctaj maxim în cursul săptămânii, vor fi invitați la lecțiile offline în zilele de sâmbătă. În cadrul acestor lecții vor avea loc prelegeri tematice, iar stagiarii vor avea posibilitatea să comunice pe viu cu specialiștii în domeniu.

Programul este destinat persoanelor care au decis să devină programatori JS, fără referire la vârstă, pregătire sau ocupație anterioară. Numărul de locuri nu este limitat, astfel încât toți cei interesați să poată beneficia de formare. În fiecare săptămână, stagiarii vor primi informații teoretice cu exemple, dar și exerciții pentru a fi rezolvate. De asemeni, va fi posibil să se ia legătura cu autorii programului.

 Temele stagiului online JavaScript:

Week 1 - Basics, types, vars, loops, operators, comparison

Week 2 - Functions, dive into numbers and strings

Week 3 - Objects

Week 4 - Arrays

Week 5 - Closures and scope

Week 6 - Descriptors, “this”, getters, setters, context

Week 7 - Async, events, error handlers, API requests

Week 8 - ES 2015

La sfârșitul stagiului, participanții cu cele mai bune rezultate vor primi oferte de muncă în cadrul companiilor IT. Studiile pot fi efectuate din orice locație și la orice oră convenabilă pentru Dvs.

Joblist în parteneriat cu Titanium Codes vă îndeamnă să urmați aceste cursuri de formare pentru ca, timp de opt săptămâni, să vă puteți pune bazele pentru o carieră promițătoare în industria cu cea mai rapidă creștere.

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная