Joblist

Selectarea automată a CV-urilor și a joburilor de la Joblist

31 мая 2017
7 311
0

Orice recrutor va fi de acord cu faptul că, uneori, căutarea candidatului potrivit durează mult timp și chiar dacă a fost, în sfârșit, selectat specialistul care corespunde tuturor cerințelor, acesta deja poate fi angajat în altă parte. Reiese că recrutorul doar a pierdut timpul. Pentru a evita astfel de situații, am creat o funcție nouă care va eficientiza munca recrutorului și va economisi o groază de timp nu doar HR-managerului, dar și celor care își caută un loc de muncă. Întâmpinați! O funcție nouă și foarte utilă de la Joblist - „Selectarea automată” a CV-urilor și a joburilor!


Ce este aceasta?

Selectarea automată a CV-urilor este serviciul care notifică autorul postului de muncă vacant despre plasarea unui nou CV în categoria selectată. Acest lucru înseamnă că veți primi CV-urile potrivite fără a le căuta în mod manual.

Dar ce este „selectarea automată a joburilor”?

În principiu, algoritmul este același ca și în cazul selectării automate a CV-urilor. Însă acesta este prevăzut anume pentru cei care își caută de lucru. După ce veți plasa CV-ul pe site, sistemul automat va selecta ofertele de muncă potrivite pentru Dvs și vi le va expedia aici.

Cum funcționează acest lucru?

„Selectarea automată”, de fapt, începe să funcționeze imediat ce publicați anunțul.

În „cabinetul personal”, în rubrica anunțului selectat vor fi afișate CV-urile marcate cu simbolul roșu „selectare automată”. În afară de asta, vor rămâne CV-urile marcate cu albastru „răspuns”, care reprezintă CV-urile transmise direct companiei Dvs.

Pentru a ajunge la meniul CV-urilor transmise direct și a celor care sunt potrivite în urma selectării automate, accesați „candidați” în rubrica „anunțuri de angajare” din cabinetul personal.

Atrageți atenția că aveți posibilitatea să adăugați comentarii sau să redactați candidatul ales. Există posibilitatea ca un anumit specialist să fie potrivit pentru un alt post vacant.

La fel, vrem să menționăm că serviciul „selectare automată” va fi de ajutor nu doar recrutorilor, dar și celor care sunt în căutarea unui loc de muncă. Acum, selectând o anumită categorie și un job concret la completarea CV-ului online (puteți face acest lucru aici), puteți fi siguri că CV-ul Dvs va ajunge la recrutorii companiilor, chiar dacă nu l-ați transmis direct.

Unde vin notificările despre primirea ofertelor în urma selectării automate a CV-urilor?

Mesajele despre noile CV-uri, selectate cu ajutorul funcției Joblist, le veți primi în forma unor notificări în „cabinetul personal”. Totodată, în setări vă puteți dezabona de la notificări.

Tot aici puteți selecta anumite categorii în care ați plasat ofertele de muncă și pentru care vreți să primiți notificări sau pentru care nu mai doriți să primiți. Selectarea automată va alege în continuare CV-urile pentru oferta Dvs, însă deja le veți putea verifica doar manual.

Am introdus această funcție special pentru Dvs! Sperăm că vă va fi pe plac. Toate comentariile referitor la îmbunătățirea funcției, le puteți trimite la această adresă:  joblist@joblist.md 

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная