Sectorul alimentației publice cuprinde un număr enorm de unități economice, activitatea cărora trebuie să se desfășoare în conformitate cu prevederile actelor normative în vigoare, fiind asigurată o evidență financiar-contabilă adecvată cerințelor economice contemporane. Unitățile de comerț, alimentație publică, organizațiile și întreprinderile cooperației de consum sunt subordonate unicului sistem de reglementare normativă a contabilității, aceleași convenții și principii de bază.
În acest context, compania Vioser Trainings & Events organizează un curs de instruire pentru contabili ''Aspecte juridice și fiscale în contabilitatea alimentaţiei publice''.
Programa:
1.Actele legislative și normative ce reglementează activitatea entităților în sfera alimentaţiei publice.
2.Modul de elaborare, modificare şi actualizare a politicilor contabile specific entităților de alimentație publică.
3.Optimizarea fluxului documentelor contabile în cadrul entităților de alimentaţie publică.
4.Particularitățile privind contabilitatea produselor și mărfurilor în entitățile de alimentație publică.
5.Specificul formării preţurilor și calculării costurilor produselor în alimentația publică.
6.Сomponența, contabilitatea și impozitarea veniturilor în alimentaţia publică.
7.Сomponența, contabilitatea și impozitarea cheltuielilor în alimentaţia publică.
8.Răspunderea juridică a persoanelor vinovate pentru încălcarea cerințelor stabilite în sfera alimentației publice.
Detalii curs:
Speakeri: Georgeta Covaliov-Rusu - CAP, АССА DipIFR, doctorand ASEM
Olga Donciu - CAP, magistru în drept, consultant economico-financiar
Cînd: 31 octombrie, ora 09:00-17:00
Locația: bd. Ştefan cel Mare 134, et.4, sala de conferințe
Investiție:
1190 lei până la data de 25 octombrie
1490 lei de la 25 octombrie
Investiția include: 8 ore de curs, materialele de lucru, pauzele de cafea
Pentru înscriere, completați formularul: goo.gl/ejyq35
Sau telefonați 069 835 556, Daniela
Parteneri: Monitorul fiscal FISC.md, Joblist.md, Diplom
Sectorul alimentației publice cuprinde un număr enorm de unități economice, activitatea cărora trebuie să se desfășoare în conformitate cu prevederile actelor normative în vigoare, fiind asigurată o evidență financiar-contabilă adecvată cerințelor economice contemporane. Unitățile de comerț, alimentație publică, organizațiile și întreprinderile cooperației de consum sunt subordonate unicului sistem de reglementare normativă a contabilității, aceleași convenții și principii de bază.
În acest context, compania Vioser Trainings & Events organizează un curs de instruire pentru contabili ''Aspecte juridice și fiscale în contabilitatea alimentaţiei publice''.
Programa:
1.Actele legislative și normative ce reglementează activitatea entităților în sfera alimentaţiei publice.
2.Modul de elaborare, modificare şi actualizare a politicilor contabile specific entităților de alimentație publică.
3.Optimizarea fluxului documentelor contabile în cadrul entităților de alimentaţie publică.
4.Particularitățile privind contabilitatea produselor și mărfurilor în entitățile de alimentație publică.
5.Specificul formării preţurilor și calculării costurilor produselor în alimentația publică.
6.Сomponența, contabilitatea și impozitarea veniturilor în alimentaţia publică.
7.Сomponența, contabilitatea și impozitarea cheltuielilor în alimentaţia publică.
8.Răspunderea juridică a persoanelor vinovate pentru încălcarea cerințelor stabilite în sfera alimentației publice.
Detalii curs:
Speakeri: Georgeta Covaliov-Rusu - CAP, АССА DipIFR, doctorand ASEM
Olga Donciu - CAP, magistru în drept, consultant economico-financiar
Cînd: 31 octombrie, ora 09:00-17:00
Locația: bd. Ştefan cel Mare 134, et.4, sala de conferințe
Investiție:
1190 lei până la data de 25 octombrie
1490 lei de la 25 octombrie
Investiția include: 8 ore de curs, materialele de lucru, pauzele de cafea
Pentru înscriere, completați formularul: goo.gl/ejyq35
Sau telefonați 069 835 556, Daniela
Parteneri: Monitorul fiscal FISC.md, Joblist.md, Diplom