Oferta este expirată, ștearsă sau ascunsă de către utilizator.
Lucru în ture
Orarul de lucru
Medii de specialitate
Învățământul
Atribuțiile funcției:
- Organizează și repartizează angajații la procesele de muncă;
- Aprovizionează, recepționează și verifică calitatea și cantitatea materiei prime;
- Monitorizează prezența zilnică a personalului și duce evidența productivității acestora;
- Perfectează tabelul de pontaj al angajaților din subordine;
- Duce evidența îndeplinirii normelor igienico-sanitare de către angajați;
- Efectuează inventarierea lunară a activelor secției (materie primă, semifabricate, produse finite);
Cerințe:
- Experiență în domeniul cofetăriei / patiseriei sau într-un post similar – minim 1 an;
- Studii în domeniul tehnologiei alimentației publice;
- Cunoașterea proceselor tehnologice în domeniul patiseriei sau cofetăriei;
- Bune abilități de organizare și rezistență la stres;
- Persoană responsabilă, atitudine pozitivă, abilă, cu dorința de a munci.
Beneficii:
- salariul motivant, cu perspectivă de creștere + sistem de bonusare;
- angajare oficială în câmpul muncii;
- Prânzul, ceai/cafea – asigurat din partea companiei;
- Compensații pentru cheltuielile de transport;
- Program de lucru 2/2 zile, de la 07:30 până la 19:30, cu pauză de masă și ceai/cafea.
Trimite CV-ul tău la adresa electronică: hr@asociatia.md, cu mențiunea postului – Maistru, în tema scrisorii. Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon: 079 911 110
regiune Moldova Chișinău mun.