Angajăm tehnolog

Până la 2 ani
Experiență
Full time
Orarul de lucru
Superioare
Învățământul
Chișinău mun.
Regiune

Responsabilități: elaborarea și îmbunătățirea normelor interne ce stabilesc principalele condiții tehnice de fabricare a produselor de patiserie; determinarea consumului specific și cantitatea de materii prime si materiale necesare fabricării produsului, elaborarea și verificarea normei de consum de materii prime și materiale, este responsabil de desfășurarea procesului tehnologic de producere a produselor de patiserie, prin folosirea cât mai eficientă a metodelor de muncă și a utilajelor, transmite conducerii date operative din producție asupra realizării producției sau a altor probleme ce pot aparea în procesul de producție. Cerințe: studii de specialitate domeniu tehnic, biochimic, experiență în domeniu minim 1an; cunoașterea proceselor de producție în domeniul alimentar, abilitatea de a gestiona echipa de muncă, cunoștințe operare PC.

regiune Moldova Chișinău mun. Telecentru